Hoe te Tooth Blijf Gezond en Robuuste

GET Voldoende Calcium – Calcium is niet alleen goed voor stevige botten, maar ook goed voor sterke glazuur. Uw tanden zijn ingebed in het kaakbot. Als botdichtheid valt, zou je tanden niet over een bureau voet. Dus een groot deel van calcium door het nemen van calcium rijke zuivel producten zoals yoghurt, melk en kaas en ook vissen die als sardines, makreel en zalm.

GET voldoende vitamine C – Vitamine C is essentieel voor het houden van uw tandvlees gezond en ziekte volledig gratis. Het versterkt de bloedvaten het bindweefsel dat uw tand houdt in je kaak. Vitamine C helpt ook gekapt zwelling die kan traag de progressie van gingivitis. U kunt een vitamine C aanvulling op de gezondheid te krijgen om tand gezondheid of verbruiken levensmiddel aan vitamine C, zoals fruit, bonen en groenten geladen.

Consumeer Drinkwater en onervaren TEA – Het drinken van water helpt schoon afwezig voedsel deeltjes die vast komt te zitten in het gebit. Als je niet kan poetsen, je moet op swish wat water rond in je mond net na inname. Het consumeren van onervaren thee is ook superieur voor uw tand als men denkt dat het Avert tandbederf steunen vanwege het is echt de capaciteit om zich te ontdoen van dat micro-organismen. En eco-vriendelijke thee is een stuk minder waarschijnlijk resulteren in vlekken op de tanden.

Category: Gezond eten

Comments are closed.