Hoe te Tooth End Slijpen in een jongen of meisje

Wacht rond het uit. Volgens Colgate.com, de helft van de 3 – tot 10-12 maanden-vorige jonge kinderen die hun tanden te knarsen eindigen op hun bezit rechts vóór de leeftijd van 13

.

Neem uw kind naar een pediatrische tandarts voor een examen. De tandarts zal in staat zijn om te vertellen als er problemen werd bereikt door het tandenknarsen, of als er een klinische reden voor is, dit soort als malocclusie, een probleem dat wordt beschreven als wanneer de tanden van een kind nooit line-up grondig.

Gebruik een nacht brok plaat of een brok spalk aan het glazuur slijpen van schadelijk gebit van uw kind ophouden tot aan hij breekt de praktijk. Tandarts van uw kind zal ongeacht weten of bruxisme van uw kind is ernstig genoeg te rechtvaardigen gebruik te maken van 1 van deze gadgets.

Merk je jongen of meisje om te zien of ze gestrest, als stam is meestal het resultaat van glazuur slijpen. Als je baby blijvende stress, pakken het resultaat in van de spanning te krijgen het tandenknarsen te stoppen. Ter illustratie, als je jongen of meisje is zenuwachtig over slapen met het licht uit, laat haar een nachtlampje en blijven met haar rechterhand, totdat ze in slaap valt.

Category: Gezond eten

Comments are closed.