Hoe te Tooth Na Bretels bleken

Neem contact op met uw tandarts om een ​​in-office omgeving bleken te doen. Deze krachtige bleken systeem krijgt u op de weg naar witter glazuur, en uw tandarts zal u voorzien van een zich aan-up kit te blijven remedie op woning over de komende paar weken. In veel gevallen zal tandheelkundige verzekering niet bevatten deze dure behandeling, dus de keuze om het te doen op uw eigen met over-the-counter bleken kits is een alternatief.

Onderzoek de gevoeligheid van je tanden net voor het bleken bij woning. Net na het bezit van je beugel verwijderd, kan je goed tegenkomt dat je glazuur is zwakker. Bleken emaille met een verzwakt glazuur kan leiden tot nog zwakker glazuur, onvermijdelijk leidt tot pijnlijke tandbederf. Als je gevoelige tanden, borstel voor ten minste twee maanden met een delicate tand tandpasta.

Beschouw het peroxide aandeel vlak voor het betalen voor een in-residence bleken kit. Hoe hoger het aandeel van peroxide, de veel zeer effectief het bleken kit. Als de vlekken op je tanden zijn ernstig en je hoeft niet opgemaakt met van gevoeligheid, gebruik dan een kit met de beste percentage direct beschikbaar gewoonlijk, beginnen op de daling afwerking en bedien je weg tot een groter deel rond een interval van enkele vier weken.

Week de whitening lade die wordt geleverd met uw bleken pakket in warm water drie tot 5 minuten en druk het in uw mond om meeldauw ondersteunen om uw tanden.

Inzetten whitening oplossing voor het interieur van de whitening tray en plaats deze in uw mond. Vooral gebaseerd op de aard van de kit en elektrisch vermogen van het bleekmiddel, kunt u de lade in uw mond vertrekken waar van een paar van enkele uren om meteen. De langere je het bleekmiddel op uw tand te behouden, hoe sneller u zult eindresultaten zien.

Probeer whitening strips. Een aantal tandpasta organisaties maken nu strips met een zeer laag percentage peroxide dat juist kan worden gevormd naar je glazuur 2 keer per werkdag gedurende 30 minuten gedurende een periode van drie maanden. Omdat de minimale aandeel van peroxide in deze stroken, kan de whitening proces eventueel langere overwegen, maar even effectief zijn.

Category: Dieten

Comments are closed.