Hoe te Tooth Overnachting witter

zuiveringszout en PEROXIDE

Maak een combinatie van baking soda en peroxide tot een pasta. Gebruik een offerte haren tandenborstel om je tanden te poetsen met de combinatie. Controleer dan of je elke tand breed aan te pakken.

U kunt normaal witter glazuur mijn gebruik van de producten en oplossingen die u in uw toilet. Baking soda en peroxide zijn veilig en gezond en krachtig. Ze zijn ook goedkoop en je hoeft niet om een ​​recept of een vakantie naar de tandarts om uw email wit te maken.

U kunt gele tand met uit bleekmiddel. U kunt tanden witter te maken in het gemak en het comfort van uw eigen huishouden met waterstofperoxide en zuiveringszout. Wees er zeker van om een ​​gezin peroxide dat is drie% te gebruiken.

SPOELEN

je mond helemaal spoelen. Ga naar spoelen en spugen tot alle van de combinatie is uit je mond.

BRUSH

Poets je email uitvoerig met uw meest geliefde tandpasta. Vergeet niet over te poetsen je tong.

Verwijderd houden van STAINS

Vermijd kleuring je witte emaille in de om te beginnen met gezet door weg te blijven van de bezigheden die geneigd zijn om vlekken zijn glazuur geel deze als het roken van sigaretten, het drinken van koffie en thee.

Als u zorg voor uw tanden, zullen ze kiezen voor de behandeling van u en verleden een leven lang. Mondhygiëne is direct relevant is voor uw algemene gezondheid.

Weten hoe witter tanden meteen zal hulp u om uw grootste eerste effect te geven.

Stoppen door een tandarts

Bezoek een tandarts regelmatig voor schoonmaak en x-stralen. Proberen om uw tanden gezond en goed verzorgd te houden blijft uw glimlach helder te houden. Het zal ook houden je in balans. Belabberde tandheelkundige welzijn is verbonden met een flink aantal aandoeningen en de algehele gezondheid problemen.

U hoeft niet te hebben om tand witter bij een tandarts terwijl ze leveren whitening oplossingen. Het is over het algemeen erg duur om je tanden witter te maken bij een tandarts.

u uw tanden bleekt bij huis zal waarderen u alleen centen. Familie 3% waterstofperoxide en zuiveringszout zijn slechts ongeveer negentig cent per. Je zult misschien niet eens nodig om naar de winkel omdat de meeste zeer waarschijnlijk heb je alles wat je wilt je email juiste witter onder je wastafel.

Category: Dieten

Comments are closed.