Hoe te Tooth Pools bij Property

Combineer ½ theelepel fijn vloer zeezout met een theelepel bakpoeder in een kleinere kom. Verhoog slechts een druppel of twee van pepermuntolie en een enkele druppels drinkwater. Gebruik net voldoende water tot een dikke pasta die ervoor zorgt dat op je tandenborstel te genereren. Poets je tanden met dit mengsel en spoel. De baking soda zal zorgvuldig grondig je tanden schoon en helder vlekken weg.

Damp je tandenborstel en dompel het in zout. Verhoging van een aantal druppels citroensap aan de tandenborstel. Gebruik deze korrelige mengsel op je tanden, en het toelaten blijven er voor een aantal minuten. Gorgelen en uw mond grondig afspoelen met warm water. Het zout zal fungeren als een gematigd schurend, en het citroensap zal nemen vlekken.

Schil een sinaasappel, waardoor zo sterk van het witte gedeelte van de schil als je kunt. Wrijf de binnenkant van de sinaasappelschil in uw tand. De witte binnenkant van een sinaasappelschil zal helpen poets je glazuur en glans te herstellen aan het glazuur. Als een bijgeleverde bonus, de vitamine C in de sinaasappelschil is geweldig voor je tandvlees.

Gebruik een neem-afdeling in plaats van uw tandenborstel een paar momenten elke 7 dagen. Neemboom takken zijn nuttig voor tal van verschillende welzijn problemen, waarvoor de mondelinge behandeling omvat. Kauwen op een neem-afdeling zal uw tanden te poetsen en neem gele vlekken. U kunt ook vermalen tot een poeder of pasta.

Crush een handvol aardbeien om een ​​offerte in pulp te maken. Combineer zuiveringszout totdat uiteindelijk heb je een pasta die op je tandenborstel blijft gebouwd. Wrijf de combinatie op je tanden, en vertrekken het op voor vijf minuten. Spoel absoluut, en flos elke verdwaalde zaden te verwijderen. Appelzuur in aardbeien zal zich te ontdoen van de oppervlakte vlekken op je tanden en is een natuurlijke manier om ze te poetsen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.