Hoe te Tooth Whitening door borstelen

Gooi uw vorige handtandenborstel en koop een elektrische een enkel gedurende uw volgende check out aan uw gemeenschap drogisterij. Elektrische tandenborstels worden erkend om het werk groter en extra bekwaam dan handboek tandenborstels doen. Ze zijn verbeterd voor het borstelen die mensen moeilijk te bereiken bestemmingen, en laat je om de diepste ruimen voor aa veel helderder glimlach.

Acquire whitening tandpasta en gebruik het regelmatig voor het meest effectief effecten. Penseel in de vroege ochtend, net na zowat elke maaltijd en vlak voordat je naar matras. Borstel voor ten minste twee minuten zowat elke keer voor de meest efficiënte whitening behandeling. Flos regelmatig op te ruimen van de vlekken met tanden ook. Wees geduldig als het juiste moment krijgt voordat u begint om de resultaten te zien.

Voor een extra verbeteren, mengen wat zuiveringszout met uw tandpasta bij het poetsen. Onmiddellijk, uw mond schoon later om de reden dat als je de baking soda opgericht dat toestaan, zal uw tandvlees komen betaalmiddel. Poetsen met zout is een andere mogelijkheid.

Probeer ook wrijven of borstelen van uw email met aardbeien. Dit kan misschien audio bizar, maar aardbeien worden beschouwd als volledig natuurlijke tanden witmakers zijn. Crush een aardbei in een pulp en in combinatie met 1/2 theelepel bakpoeder totdat uiteindelijk de twee zijn volledig gemengd. Gebruik de combinatie om uw tand met een tandenborstel en vertrekken op 5 minuten. Mis deze behandeling niet ook vaak gebruikt als het zuur tandglazuur kan pijn doen. Zodra een 7 dagen meer dan genoeg moeten zijn om u een verblindende glimlach geven.

Category: Dieten

Comments are closed.