Hoe te Touching Acne Halt

Houd een logboek bij van uw gewoonten. Bowers onderschrijft dat je een notebook nuttig houden, zodat u weet hoe vaak je het aanraken van je puistjes en wat er gebeurt als je dat doet. Het kan helpen je weet hoe normaal je het doet en overweeg bericht van waar het om gaat induceren u uw confronteren raken. In het besef dat je het doet is een eerste stap van een volledig stoppen van het gedrag.

Test het vervangen van de acne het aanraken of-puist popping gedrag met iets dat de vergelijkbare voelt en geeft u de identieke hoeveelheid plezier. Potentieel produceren van de beweging van het aanraken van je zits op een andere component van je lichaam, dit soort als je hand, kan je de vervulling van het aanraken van uw zits zonder leidt tot meer problemen. Popping noppenfolie misschien voorkomen dat u het knallen van uw acne.

knijp je vingers of anderszins handelingen hen, zodat u geen contact kunt opnemen zits zijn. Kies een patroon dat leidt aan u om uw handen te gebruiken, dit soort als haken of actief spelen een film video games, zodat je afleiden je armen van het aanraken van uw zits.

Notice welke gevallen leiden je naar je puistjes het meest raken. Sommigen kunnen ontdekken dat ze waarschijnlijk het veel vaker doen in stressvolle omstandigheden. Uitzoeken diverse zorg coping-procedures zal je helpen om uiteindelijk het aanraken van je acne. Respiratoire diep bij stress of zoemend een track kun je afleiden. Als je merkt dat je je puistjes meest raken, terwijl ze tracht in de spiegel, reinig je gezicht ergens waar door je kunt niet in een spiegel om volledig vrij van de acties te sturen.

Herinner op uw eigen om te stoppen het aanraken van je gezicht met notities geplaatst waar u ze kunt zien. U kunt een code uitdrukking te gebruiken als je vernederd van andere mannen en vrouwen te zien. Verf je nagels een schitterende kleur die je oog zal vangen en u eraan herinneren niet om contact op te nemen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.