Hoe te verbeteren Zits littekens met een dieet

Drink een zeer warm glas water met een scheutje citroen elke vroege ochtend bij het ontwaken. Deze snel, gemakkelijk en goedkoop natuurlijke remedie helpt om schadelijke stoffen spoelen uit de lichaamsbouw dat uitbraken van acne en geleidelijke genezing van het lichaam weefsels kunnen onderschrijven. Wachten op zijn minst 30 minuten direct na het drinken van te ontbijten.

Verlaag vette, vette voedingsmiddelen, evenals verpakte etenswaren. De huid is het lichaam grootste orgaan en is aansprakelijk voor een persoon-3 van de verwijdering van lichamelijke verontreinigingen. Bedenk dat wat je probeert te eten zal sijpelen door je poriën en de huid, zodat het nemen van in vette voedingsmiddelen of maaltijden beladen met chemische stoffen zal slechts geleidelijk de therapeutische van littekens en sporen aankomende puistjes uitdagingen.

Consumeer hopen van hedendaagse fruit en groenten, die uiteraard rijk aan siliciumdioxide. Het herstel van huidcellen is gewoon niet haalbaar zonder de juiste consumptie van silica, ontdekt in de vezelachtige pulp van fruit en groenten. Bovendien, fruit en groenten bevatten antioxidanten en de verwijdering van giftige stoffen uit het lichaam te stimuleren om je poriën en de huid onderscheiden, gezond en snel te herstellen houden.

zoals extra vitamine C-rijke voedingsmiddelen aan uw dieet zo mooi, dit soort als citrusvruchten, paprika, ananas en mango. Vitamine C geneest collageen en bindweefsel in het lichaam, het genereren van een van de belangrijkste voedingsstoffen voor therapeutische puistjes littekens. Bovendien maaltijden die rijk zijn aan vitamine C zijn ook belangrijk in bioflavonoïden, die de prijs waarvoor de lichaamsbouw weefsels kunnen herstellen, samen met littekens te verbeteren.

Zorg ervoor dat je veel zink in uw dieet plan als zeer goed, een mineraal nodig is voor de regeneratie, vooruitgang en therapeutisch systeem weefsels. Zink is overvloedig aanwezig in aanzienlijke eiwit levensmiddel, dus vegetariërs echt overwegen een 15 mg zink supplement elke individuele dag. Nutritional bronnen van zink bestaan ​​uit zuivelproducten, gist, vlees, zoals gevogelte en zeevruchten, pompoenpitten en aardappelen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.