Hoe te verminderen en adres opleiding in samenhang puistjes puistjes!

Training is geweldig voor ons welzijn, we weten allemaal dat, en het is geweldig voor onze huid veel te, maar het kan leiden tot puistjes puistjes! Vuil in het fitnesscentrum of werken verzameld, gemengd met het zweet van lichaamsbeweging kan richten tot verstopte poriën en puistjes puistjes! Dus hoe kunnen we zorgen en stoppen deze training verbonden acne breakouts?

Zweet is niet een negatief punt!

Je bent niet in staat om hulp, maar zweet als je een fantastische cardio-busting uit te werken! Kan je geloven dat sommige mensen verlagen hun inspanning bij het uitwerken om zweten te voorkomen? Onze lichamen behoefte om het zweet uit vrijwel! Zweet spoelt echt giftige stoffen en onzuiverheden uit ons programma door de poriën in onze huid. Het helpt ook om grondig schoon uit onze poriën, die overtollige talg olie en vuil geschikt samen met het. ! Ik hoor je huilen, en zeker , het doet! Toen we uiteindelijk uit te werken, het zweet, dat heeft verzamelden gifstoffen en onzuiverheden gewoon zit op onze poriën en de huid, en de resterende zeer lang genoeg, zal het onze poriën te vullen. Het vet, olie en vuil gevangen in het zweet begint te stollen , stollen en verstoppen onze poriën. Het is net zo kritisch te zweten, want het is zo snel als mogelijk is tot het afsluiten van het zweet!

Trainen met een frisse ontmoeting!

niet oefenen met een ontmoeting uitgebreid van make up op! Je kan heel goed zijn poging om de betreffende persoon te imponeren op de proppen komen loopband, maar er is absoluut niets wenselijk over een zweet / make up cocktail druipt langs uw ervaring! Vaak lichaamsbeweging met als kleine oplossing op uw deal met als mogelijk is! In werkelijkheid, als je volledig gaan kaal behalve u uit te werken uit deuren! Als je buiten traint maken vertrouwen op een zonnebrandcrème in te stellen gelang de temperatuur!

Als je heb te kleden in make-up als je sport niet hebben op helemaal niets dat is vloeistof, crème of olie gebaseerde, omdat dit niet zal hebben een happy end voor uw huid! Kiezen voor gratis, ademend poeders en minerale make-up. Zelfs met minerale make-ups, moet je hebben voor kleins als haalbaar bij het uitwerken! Ik heb altijd een enorme voorstander van Bare Escentuals / Bare Minerals geweest poeder make-up, zijn uitzonderlijk licht-gewicht, terwijl voor een goede bescherming op de dezelfde tijd!

Reinig direct

Als u liever volhouden tot aan je thuis kwam te stuiteren in de douche dan is dat geweldig, maar doe uw confronteren een plezier en reinigen vlak voordat je de health club te verlaten! Uw poriën worden verstopt met stof en zweet en u niet wilt om het een kans om zich te vestigen in te geven! Gebruik een diepe reiniging wassen of scrub voor je weggaat de health club zelfverzekerd u bij voorbaat ervan hebben gekregen dat alles vuil uit krijgt ook comfortabel. Het is deze overtollige vuil en zweet verzameld door middel van training, dat is de selectie een bepaalde trekker van acne breakouts net na een werking uit!

Bevochtig

Doe een vochtinbrengende crème niet gebruiken totdat u geheel gestopt zweten en gereinigd uw gezicht gebied! Tenzij je natuurlijk door te gaan met echt droog poriën en de huid, gebruik dan een vrij milde, hydraterende moisturizer om opnieuw harmonie te helpen uw huid na uit te werken. Gebruik een product dat bestaat uit benzoylperoxide als het is anti-bacterieel en in staat zal stellen zich te ontdoen van overtollige ziektekiemen je zou hebben opgepikt. Aloe Vera is ook een bepaalde te verschijnen voor want het is anti-inflammatoire en kan afname die workout flush te maken (alleen gegarandeerd zowel manier behouden van de kwetsbare huid rond de ogen!).

helpen Als je echt droge huid implementeren van een overvloedige moisturizer. Je moet garanderen u volledig zijn afgekoeld, stopte zweten en gereinigd je poriën en de huid allereerste! Gebruik een gel op basis moisturizer dat is olie-cost-free om te stoppen met de poriën te verstoppen.

Gymnasium outfits kan acne te veroorzaken!

ik onder geen enkele voorwaarde verbonden acne op mijn schouders en opnieuw uit te oefenen, veronderstelde ik alleen maar het zou mijn ontmoeting te beïnvloeden! Wat denk je? Als je zweet, je zweet rondom je lichaam! Vanaf de bloei van je hoofd naar de toppen van je tenen, zal je poriën en haarzakjes worden uitscheiden zweet als je de klus te klaren uit! Je puistjes breakouts zijn mogelijk transpireren op locaties andere dan uw deal met veel te!

Als u belegt in je gehele lichaam en de algehele gezondheid door te werken, dan moet je zeker maken investeringen in een aantal goede uitstekende gymnasium kleding en trainers zelfs de kledingstukken individuen kan niet te zien als je op de gezondheids-en fitnesscentrum! Besteed in een aantal fantastische goede kwaliteit ademend health club wear, uit je ondergoed en sokken om broeken en leidend. Worden positief heb je een fatsoenlijke trainers / managing sneakers aangemaakt voor het uitoefenen. Niet alleen zullen zij voorkomen blessures, maar ze zullen helpen je poriën en de huid ademen als je oefent, het verlagen van hoe sterk je zweet!

uw gymnasium outfits Reinig na zowat elke sportschool sessie naar een make-up van het zweet te voorkomen en dode huidcellen in het materiaal overbrengen op je poriën en de huid van de up komende tijd die je hebt op hen en zichzelf zo snel mogelijk te douchen!

Recall, een stuk minder is meer als het gaat om gezondheids-en fitnesscentrum don! Hoe minder we ons kleden in, kan het veel meer onze huid ademen!

Peeling!

Exfoliëren is kritisch en als je het uitvoeren van oefeningen regelmatig, moet je scrubben vaak veel te! Exfoliating zal helpen om nutteloze poriën en de huid en puin op de poriën en de huid verzameld en opgesloten / overgebracht via bezwete weg te nemen. Echter, wil je niet meer dan exfoliëren ! Exfoliëren veel te sterk en je begint af te elimineren gezondere niveaus van de huid, die zou voortvloeien in roodheid, droge en geïrriteerde huid. Idealiter wil je tot ongeveer 2 4 periodes een 7 dagen exfoliëren. Als u ondergaan van een droge huid, niet exfoliëren meer dan 2 keer per 7 dagen!

Arms af in de loop van de training!

De komende keer dat u het werk uit te doen optellen hoeveel momenten u contact opnemen met uw deal met. U zult versteld staan ​​hoe veel momenten komen uw handen in contact komen met uw ervaring als je bewust van zijn! Je handpalmen raken het fitnesscentrum tools, die heeft zijn verzorgd van door die houdt van hoeveel andere gymnasium konijntjes en die vertrouwd is met waar hun vingers goed kan zijn geweest! Deze bacteriën zijn nu op uw armen, die nu al bezwete van de beste prestatie uit zijn. Deze kiem en zweet verzinsel, het binnenbrengen in in contact met met uw ervaring dan vermengt met het vuil en zweet eerder op uw ontmoeting, waarin meer vuil aan je poriën verstoppen!

Neem een ​​handdoek met u de volgende keer dat u naar het fitnesscentrum en gebruik dat om pat je gezicht en lichaam wanneer het wordt zweten. Doe het niet ruw wrijven als je zal verergeren en irriteren je huid, zo goed als de verspreiding van het stof en zweet overal. Gebruik een verdere absorberende handdoek om daadwerkelijk in staat te genieten van dat zweet!

Category: Dieten

Comments are closed.