Hoe te verminderen White acne littekens

Was de littekens plaats, met behulp van een hydroxy zuur reinigingsmiddel. Hydroxy zuren hulp in de huid mobiele regeneratie, het stimuleren van nieuwe huidcellen veel sneller schakelen littekens cellen. Naast reinigingsmiddelen, kunt u ook hydroxy zuren in toners, lotions en lotions te verkrijgen.

scrubben je huid, het werken met een gezichtsbehandeling of systeem scrub. Met standaard peeling, kan uw huid zich sneller vernieuwen. Floor huidcellen worden afgeworpen weg te frisser cellen onder onthullen. Exfoliëren uw gehavende huid op zijn minst 2 keer per week om verbeteringen aan te brengen om het uiterlijk van de littekens.

Get chemische peelings. Een huidverzorging gekwalificeerd is gewenst voor: ze zullen stoffen gebruiken om de gehavende gebied. De stoffen zal reageren met uw huid, goed wegbranden van de best beoordeelde lagen. Maar de plaats zal worden ongekookt naast de schil, zal het jonger lijken en aanzienlijk minder beschadigd na het geneest. Bij herhaalde peelings, kunt u wit acne littekens te verminderen.

Ben microdermabrasie uitgevoerd op uw witte zits littekens. Deze intense peeling methode omvat een technicus met behulp van een klein apparaat om buff zonder de belangrijke niveaus van uw huid. Al snel na genezing, zal uw huid lijken meer jeugdige en soepeler, en uw zits littekens aanzienlijk minder zichtbaar zijn.

Chat met uw dermatoloog over laser remedies. Laser mild is efficiënt voor het wegwerken van littekens, zoals witte zits littekens. De lichtgewicht breekt littekenweefsel en brandwonden zonder de bovenste lagen van de poriën en de huid er jonger poriën en de huid beneden te onthullen. In veel gevallen, een reeks oplossingen zijn essentieel totaal littekens.

Wrijf je littekens elke dag voor ongeveer twee minuten. Massage verhoogt de circulatie, dienen om vitaminen en mineralen en bloed bereiken van de gehavende gebied veel eenvoudiger. Dit helpt het therapeutisch proces.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.