Hoe te Vermoeidheid en snurken Verlaag

Ontwikkel een snooze plan. Het krijgen van voldoende rust op regelmatige gelegenheden kan gekapt emoties van vermoeidheid. Ga naar matras en opstaan ​​op de identieke tijd elke dag, en beperken met dutjes in de loop van de werkdag. Doel voor minimaal zes tot acht verschillende uren van snooze zowat elke nacht.

Ontwikkel een rustige sfeer. Stress of paniek kan leiden tot vermoeidheid. Deelnemen aan kalmerende muziek en beperken overbelasting en emotionele confrontaties. Gewoon de tijd nemen elke dag om een ​​hobby of activiteit die u ontdekken geruststellend.

doen

Training op een regelmatige basis. Lichte oefeningen van dit soort als wandelen, zwemmen en fietsen kan stress verminderen. Het uitwerken van vroeg in de ochtend misschien bieden versterkt de macht in de loop van de werkdag.

Probeer een gezond dieet programma te eten. Verkrijg de nodige energie, vitaminen en mineralen uit zeer goed uitgebalanceerde voedingsmiddelen die fruit, groenten, eiwitten, koolhydraten en vetten bevatten. Weg van suiker houden en genotmiddelen dit soort als cafeïne, die vermoeidheid zou kunnen stimuleren.

Werk aan lichaamsgewicht schuur. Personen die mollig of overgewicht hebben meer kans om gewoon te snurken omdat verdere lijvige in de keel vernauwt de luchtwegen. Poging om opleiding op minimaal een paar keer per week.

Pas uw slaapplaats. Liggend op je rug luchtstroom belemmert vooral omdat de tong valt weer terug. Slapen op je aspect of uitchecken aan het bed te verheffen ten minste vier centimeter.

Behandel neusverstopping en allergie symptomen zoals voorgeschreven door uw arts. Verstopte sinus passages verbeteren van de kans op snurken gewoon omdat je moet ademen door je mond. Gebruik een luchtbevochtiger te helpen bezuinigen congestie.

Request ervaren hulp. Grote amandelen, een langdurige delicate smaak of een afgeweken septum kan snurken verhogen. Gezondheidswerkers kunnen orale apparaten of een onder druk masker aanbieden om te helpen met snurken, en chirurgen kunnen klassieke of laser chirurgische procedures gebruiken om fysiologische uitdagingen eigenen.

Category: Supplementen

Comments are closed.