Hoe te Verschillende Up Hormonale Acne

Heb uw hormoon ranges getest. U kunt deze soorten tests uitgevoerd door uw standaard huisarts, huidarts, gynaecoloog of endocrinoloog hebben. Als uw hormoon graden zijn instabiel is, kan je hele lichaam te ontwikkelen overmatig testosteron, dat verkoopkansen te zits. Uw huisarts kan medicijnen die uw hormoonconcentraties en zeer duidelijk uw acne zal stabiliseren.

voorschrijven

Was uw confronteren 2 keer per dag, het gebruik van een olie-kosten-vrij reinigingsmiddel. Dit zal make-up, deeltjes, micro-organisme en overtollige olie te elimineren, die allemaal kunnen uw hormonale acne verergeren. Kies voor reinigingsmiddelen die geen kosten van kleurstoffen of geurstoffen, omdat ze je huid kunnen irriteren.

Rekening houden met behulp van geboortebeperking commando capsules. Vaak beginnen reguleren tabletten remmen de testosteron generatie die leidt tot hormonale acne. Als een eindresultaat, hormonale acne verdwijnt vaak het gebruik van orale anticonceptiva.

Gebruik een olie-vrije moisturizer op uw huid. Als u nooit uw huid te hydrateren, zal het extra olie te produceren in een energie om alleen te hydrateren. Dit verergert uw hormonale acne. Op regelmatige basis uit te voeren moisturizer in te kopen om de harmonie van uw huid te behouden en te adverteren voor de hand liggende poriën en de huid.

Breng benzoylperoxide crème om je hormonale acne. Direct beschikbaar in meer dan de teller, benzoylperoxide effectief behandelt acne door het verminderen van overtollige olie, het doden van bacteriën en het stimuleren van de poriën en de huid celregeneratie. Gebruik de crème niet van toepassing op aangrenzende delen als het onverlet poriën en de huid kunnen irriteren.

Eet een voedzaam voedsel plan, welvarend in voeding en anti-oxidanten. Een voedzaam dieet programma bevordert over-all harmonie huid en wellness, dus helpen om je puistjes te elimineren. Weg van cafeïne, alcohol en teveel suiker te houden, kan die allemaal verergeren hormonale zits.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.