Hoe te Verschillende Zits met zuiveringszout

zorgvuldig Reinig uw ontmoeting met een biologische reiniging zeep. Overweeg om een ​​goede uitstekende normale zeep vinden van een welzijn voedingsmiddel winkel die is absoluut vrij van conserveringsmiddelen of parfums. Zorgvuldig wassen, nooit schrobben en spoelen.

Maak een pasta met zuiveringszout en water, over de regelmatigheid van waterige tandpasta, en uiterst zorgvuldig therapeutische massage de baking soda mengsel op je behandelen. Net na de hele 10 seconden ophouden masseren en laat de baking soda ontspanning op uw ervaring nog 10 seconden. Uitgebreid spoelen met water.

Pat uw confronteren droog met een handdoek, herinneren de handdoek niet te schrobben op de deal met. Dep je deal met droog zorgvuldig. Dan, schar een klein beetje Calamine lotion op elke puistjes smet met een wattenstaafje. Enable droog.

Ga weg de Calamine lotion op ‘s nachts. In de ochtend was je gezicht, therapeutische massage met de baking soda plakken en dep ze droog. Je moet echt beginnen om echte, blijvende effecten in een tot twee maanden te zien.

Category: Dieten

Comments are closed.