Hoe te versterken teennagel Welzijn en verhoog Advancement

Houd tenen schoon en droog. Kiemen en schimmels gedijen in een vochtige of natte ecosysteem. Handhaving van de tenen helder en droog kan helpen om de voortgang van deze organismen te stoppen. Als waarschijnlijke, dragen douche schoeisel in gemeenschap douches, kleedkamers en zwembaden. Was tenen met warmte zeepachtige H2O en droog zorgvuldig. Transformeren sokken elke dag, of veel meer typisch als voeten hebben een neiging tot overmatig zweten. Limited sokken en slang markt en val vochtigheid jurk in een kous met een lossere pasvorm.

Slash teennagels regelmatig. Blijven teennagels geknipt te houden en het minimaliseren van de nagel dwars. Snijd de nagel direct na een bad of douche. Dit zal de nagel een stuk makkelijker om te verminderen en minder waarschijnlijk te breken maken. Niet verminderen de nagel zo kort dat de poriën en de huid kwetsen. Deel uw nagelknipper en tools. Ontsmet de instrumenten die worden gebruikt om de nagels te verminderen na elk gebruik. Eventuele bezuinigingen gekomen, desinfecteren en een bandage om infectie te voorkomen toe te passen. Als u een zeer dikke nagels, probeer niet om hen uit te dunnen. Dit kan te wijten zijn aan een schimmelinfectie. Laat uw arts onderzoekt de nagel voor problemen. Ingegroeide teennagels zijn een gemeenschappelijk voet probleem. Volgens de Amerikaanse Podiatric Professionele medische affiliatie, kan ingegroeide teennagels wel vanwege aan erfelijkheid, maar ook van nagels knippen verkeerd, het dragen van schoenen die niet in vorm en trauma aan de tenen. Deze kwestie moet worden beoordeeld door een arts.

Onderzoek spijkers voor eventuele problemen. Witte vlekken en verticale tanden in de nagel zijn typisch. Horizontale ribbels, afvlakking of verdikking van de nagel, zwelling, bloeding, pus, pijn, of verkleuring zijn problemen die moeten worden geëvalueerd door een huisarts. Als u een nagel probleem en een gezondheidsprobleem, zoals diabetes of hart-ziekte, dat de gevolgen circulatie, een arts beoordelen uw nagels. Het kan belangrijk zijn dat je nagel behandeling worden geleverd door een podotherapeut. Aanhoudende problemen met voetschimmel kan ook leiden tot schade aan de nagel. Praat met een arts als dit een probleem voor je.

Dress in schoeisel dat in goede vorm nauwkeurig. Crowded tenen transpireren extra dan ft dat er voldoende plaats om te ademen hebben. Beperkt schoeisel aantasting circulatie en plaats de nadruk op de teennagel produceren problemen. Een gebroken nagel matras is kwetsbaar voor een infectie en circulatie problemen. Indien mogelijk, te wijzigen sneakers gedurende de dag en alternatieve schoeisel over de hele week.

Maak voedingswaarde veranderingen. Om teennagel vooruitgang onderschrijven, stelt hele voet Wellness weer hakken op levensmiddelen zoals suiker, verzadigde vetten, alcohol en zuivel.

Verhoog je inname van eiwit, zink, calcium, vitaminen A, B, C, D, E, beweert Overall Foot Wellness.

Category: Gezond eten

Comments are closed.