Hoe te verwerven Behandeling van Kleintje tanden Extractions

Vraag dat je kleintje afwezig van school snel naast het trekken van tanden. Hoewel dit over het algemeen niet goed te doen, als hij de tijd kan overwegen om alleen ontspanning op woning en zich houden aan een regiment van de zorg, zal het trekken van een tand waarschijnlijk genezen sneller en zullen minder gevoelig voor een infectie. Als hij niet in staat zijn om onroerend goed te blijven voor een paar dagen, check out om hem terug te brengen van fysieke inspanning, dit soort als het deelnemen aan en uit te werken, voor een handvol dagen. Dit is vooral belangrijk voor jeugdige jongeren.

Locatie uw kind op een plaats waar zijn hoofd kan worden gestut, zowel in een stoel of in bed met een aantal kussens. U wilt zijn hoofd rechtop houden daaropvolgende de operatie, omdat het zal helpen het bloed te stollen en de aansluiting aan de slag therapeutisch.

Controleer met je baby zachtjes brok op een stuk van chirurgische katoen of gaas direct rechts na de chirurgische ingreep. Je wilt hem om dit te doen om het beheer van de hoeveelheid bloed en echt stolling bevorderen. Hem niet inspireren om brok echt hard of vaak, maar als hij voorkeuren bloed in de mond, een hapje op het gaas kan hulp echt stolling bevorderen.

Je moet niet laten hem te poetsen zijn glazuur, zijn mond of spugen twaalf enkele uren vlak na de operatie te spoelen. Deze activiteiten kunnen splitsen van de vorming van stolsel in het stopcontact en vertraagt ​​de genezing procedure. Na twaalf uur, kunt u het mogelijk voor hem om zachtjes zijn mond met een zoutwater antwoord gemaakt van een / 4 kopje warm H2O en een / 4 theelepel zout spoelen.

Voed uw baby soep bouillon of andere niet-zuivel vloeibare maaltijden voor de eerste werkdag direct na operatie. Op de 2e dag, en voor de volgende dag, probeer hem alleen niet-zuivel comfortabele voedsel en voedsel dat niet overdreven erg heet te geven. Heeft het kind niet geven een rietje, als de zuigende kon breken de stolling van bloed in het stopcontact en verlengen herstel. Ook hem niet zuivel goederen geven voor een paar keer, als je wilt om weg te houden van elke actieve bacteriën uit het hebben in of bij de open bus als het hoopt te herstellen. Als het mogelijk kan worden verleidelijk om een ​​kind om ijs te eten direct na de medische procedures te laten, kan de zuivel-destructief zijn, speciaal de werkdag van de operatie. Beslis voor ijslolly’s of bevroren ijs op zijn plaats, zo uitgebreid als er geen kauwen nodig is.

Plaats een icepack op de identieke kant van de wang als het trekken van tanden. Dit ondersteunt met zwelling die onmiddellijk na de chirurgische behandeling plaatsvindt.

Behandel elke lijdensweg met een lijdende geneeskunde. Vraag uw tandarts voor een recept lijden behandeling of om een ​​rond-de-toonbank dat uw kind kan verwerven adviseren. Genomen in de voorgestelde doses, een over-the-counter behandeling van dit soort als aspirine of ibuprofen moet helpen omgaan met de pijn, maar het is echt vaak het meest effectief om te overleggen met de tandarts of medische professional voor advies over pijnbestrijding.

Category: Supplementen

Comments are closed.