Hoe te verwijderen acne littekens operatief

Gebruik een zachte chemische peeling procedure te steunen los mee-eters, beperken witte koppen en te ontdoen van licht littekens. Hoewel dit proces helpt om de regeneratie van de huid en vermindering van littekens onderschrijven, wordt over het algemeen alleen gebruikt voor de behandeling van echt gevoelige acne littekens.

Ruim de beste laag van de huid om zich te ontdoen van acne littekens met microdermabrasie. In dit systeem wordt een laag van huid gehaald met weinig deeltjes geleid via een vacuümbuis, die schakel stimuleert nieuwe weefselgroei. Voor de reden dat microdermabrasie werkt alleen de belangrijkste laag van de huid, is het het beste voor een zachte littekens en kan eisen tal behandeling plannen.

betere drastische succes met dermabrasie, waarin wordt opgeroepen tot afstomping van het weefsel tijdens de behandeling. Uw plastisch chirurg zal een roterende borstel om het bovenste oppervlak van de huid die geneest dan gladder weefsel bloot te verwijderen. Therapeutische algemeen kan tot een aantal maanden.

Kijk naar lasertherapie voor onregelmatige littekens of diepere littekens. Niet alleen de laser steun om littekens te ruimen, kan het weefsel rondom mollige diepe littekens en draai de poriën en de huid over-all. Laser litteken verwijdering heeft behoefte aan een regionale anesthesie en geneest in het algemeen in drie tot 10 dagen.

Chirurgisch nemen acne littekens met poriën en huidtransplantatie. Een cosmetische chirurg vrijwel snijdt het littekenweefsel en vervangt deze door een stukje huid van een ander onderdeel van uw totale lichaam. Enten kan kiezen tijd om te herstellen en het meest meestal wordt gevolgd door tal van laser therapieën zelfs zo, het is enorm succesvol voor diepere keloidlittekens.

Verminder het uiterlijk van gefrustreerde littekens met collageen injecties of zelfs polymeer implantaten. Deze injecties helpen om depressief locaties te verheffen tot de visuele aantrekkingskracht van het litteken toch uit te roeien, oplossingen zijn vaak tijdelijk en moeten herhaald moeten worden zowat elke jaar of zo.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.