Hoe te verwijderen Crimson Wine Stains Van Lippen, tanden en je tong – Wine Wipes

Paars wijn vlekken

Er is heel weinig veel beter is dan een heerlijke fles rode wijn. Toch, er is praktisch niets erger is dan een paarse wijnvlek.

Pink wijn vlekken op tapijten, kledingstukken en andere oppervlakken zijn lastig te elimineren bij het ideaal van tijd, maar hoe zit karmozijnrode wijn vlekken op uw tanden , mond en tong .

Heeft dat op elk gewenst moment vond plaats aan u, of iemand die je kent? Je hebt een handvol glazen rode wijn geproefd en voor je het weet, hebben de tannines in de paarse wijn bracht over je lippen een mooie paarse tint flip, je tong begint op de schaduw van ‘druif’ te krijgen en uw parelwitte blanken zijn niet voor een langere tijd. Niet erg lady-like is het? Niet een geweldige lijken voor iedereen.

Dus wat doe je als je ontdekt je draaien violet, net als Violet deed in Willy Wonka and the Chocolate Factory?

Hoe doe je opruimen paarse wijn vlekken van je tanden en mond, snel en discreet?

Grijp uw wijn doekjes en het is echt afwezig!

Wat zijn Wine Wipes?

Wijn doekjes zijn knap gemaakt ‘magische’ roze wijnvlek eliminatie doekjes. Ze zijn gemaakt met de begeleiding van een sommelier om de smaak van de wijn af te vegen had geen invloed op de smaak van wijn alleen gedurende het gebruik. Zorgen

Wijn doekjes zijn kleiner, compact, vochtige doekjes die kan worden gewreven voorzichtig boven de mond en tanden om discreet en snel te ontdoen van roze wijn vlekken. Alleen af ​​te halen een individuele vochtig afvegen van zijn compacte pakket en een voorsprong op uw ogen (of al die van je vrienden en huishouden over je heen) de vlekken van je tanden en mond zijn lang voorbij met een ongecompliceerde wrijven.

Wijn doekjes komen in oranjebloesem of pepermunt smaak en kan worden gekocht in boekjes of in een compacte vorm met een spiegel.

Hoe Wine Wipes gebruiken

Met een gemakkelijk af te vegen, maar bedienen van uw wijn doekjes over je lippen, tanden en enige andere regio van uw mond, besmet met wijn, en de vlek zal verdwijnen.

Het maakt niet uit als je gewoon een drankje of hebben gehad een bijzonder veel te talrijk, sommige mensen hebben de ongelukkige eigenschap van het krijgen van vlekken oppervlak. Sommigen zijn gezegend om allemaal collectief uit de buurt van dit verblijf.

Hoe Wine Wipes karmozijnrode wijn vlekken weg te nemen?

Alle Hubs zijn eerste Inhoud door ‘ de klus te klaren op woning Mums

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.