Hoe te verwijderen Darkish Places Van Pukkels op Zwarte poriën en de huid

Reinig je confronteren met een deal met schoon dat salicylzuur bevat. Salicylzuur zal chemisch poel uit dode huidcellen, maximaliseren mobiele omzet en te versnellen litteken therapeutisch. De meeste salicylzuur oplossingen zijn beschikbaar in twee procent taaiheid bij uw regionale drogisterij. Als een meer stevige dosis actueel salicylzuur is noodzakelijk voor hardnekkige acne littekens, het advies inwinnen van uw dermatoloog.

Gebruik een cosmetische bleekmiddel op de darkish plekken om zelfs uit uw huid toon. Gebruik een hydrochinon actueel product dat cortisone om donkere vlekken te behandelen. Hydrochinon assists diffuse nauw pigmentvlekken en laat de ontwikkeling van melanine op de huid. De meeste hydrochinon formules zijn die er over de toonbank op twee pct tot vier pc concentraties en duidelijk belangrijke verwezenlijking van de nacht uit de huid. Cortisone kan helpen de droogheid en jeuk die het hydrochinon drugs teweeg kan brengen afnemen.

Neem contact op met uw huid arts over laser behandeling opties. Laser oplossingen verbranden afwezig doffe plekken op je huid door toepassing van een pulserende zachte die zal barsten van de melanine ontwikkelen-up. U zult een aantal lasertherapie meer dan het getroffen plaats nodig omdat doffe plekken op donkerdere huid hebben de neiging om veel veerkrachtiger zijn. De dermatoloog zal uitzoeken wat voor soort laser te gebruiken om de kans van boven-exfoliatie en bloeden te minimaliseren, dat kan gevolgen hebben in blaren en haalbare littekens.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.