Hoe te vette puistjes geneigd jeugdige huid te pakken. Top ideeën ter voorkoming en oplossing!

Een vette verhaal

Vette huid wordt erkend door de film of laag of overtollige olie zitten op de bloei van je poriën en de huid, in het algemeen in de T-zone op de ervaring. Deze overtollige olie wordt aangeduid als talg en is ontwikkeld door de talgklieren klieren. Talg is een mengsel van vet, was en de deeltjes van nutteloze huidcellen. Dit deliectible klinkende mengsel wordt echt Ik heb verzekering ontvangen en getuige van een aantal opmerkelijke verbeteringen naar de all round uiterlijk, textuur en vermindering zits .

Door te snijden juist terug op de aanbod van producten en oplossingen die ik gebruik op een dag-tot-dag basis, ik heb last but not least verworven mijn poriën en de huid in een olie volledig gratis en (vrijwel) plaats geheel gratis kwaal. Ik toch krijg af en toe puistjes, maar ze hebben in ernst aanzienlijk verminderd!

Reinigen van uw gezicht!

tijd om gebruik gemaakt van om alleen gebruik te maken van gezicht te wassen op het moment dat een werkende dag, maar al snel na de start met twee weken Ik begon een opmerkelijk groot verschil zien! Ik wist niet dat mijn huid echt kon voelen of zelfs lijken grondig te reinigen als ik geen ervaring wassen gebruikten maar verbazingwekkend begon het veel beter dan toen ik benut gezicht schoon!

producten en oplossingen te voelen

Cleanser

Meestal halen gels en lotions van meer dan dikke crèmes. Ze worden beter opgenomen in de huid en vertrekken minimaal residu op het oppervlak. Om ervoor te zorgen dat uw goederen effectief opgenomen, te gebruiken in kleine ronde beweging, de werking van het centrum naar buiten. Ook al is het item echter plakkerig op de huid voorzichtig gebruik maken van je ring-en middelvinger naar omhoog en naar buiten pat.

Bij het kiezen van uw gezicht gebied wassen, opnieuw doel voor een gel-producten en gebruik alleen een erwt sized som. De meeste gel reinigingsmiddelen zal snijden door middel van de olie en vet op je huid, breken ze af en ze uitroeien. Ik kom over schuimende reinigingsmiddelen niet als zeer goed een carrière te doen op een vette huid.

Wees moe van gezichtsscrubs, ze uitdrogen van de huid als het gebruikt veel te normaal. Ik heb aangegeven dat niet meer dan 2 keer per 7 dagen werkt fijnste om serieus in en grondig te reinigen mensen poriën uit. Bij het kiezen van uw scrub oogopslag voor een ‘dagelijks gebruik’ scrub, de kralen zijn geneigd om zachter en fijner zijn. Dit betekent het zal nooit zo ernstig en irriteren de talgklieren ook aanzienlijk.

 • Wees voorzichtig, echt niet krachtig schrobben, uw gezicht gebied zal waarschijnlijk niet schoner zijn en het zal niet dank u voor de aanval!
 • Constant gebruik luke warmte / lauw H2O en pat droog zorgvuldig af met een schone handdoek.
 • > Nacht behandeling plannen

  Avond is het mooiste moment van de dag uit te voeren uw zware verplichting merchandise omdat ze de neiging hebben om aanzienlijk dikker en niet uitstekend voor het werken dag op / onder zijn make-up etcetera. Lijken voor een gel afhankelijke nacht remedie vooral gericht op de vette huid. Alleen dit toepassen op de gewraakte onderdelen. Ze zijn geneigd om op korte termijn barrière die de oliën haltes van aanzienlijk en uitgebreide verspreidt zich door je huid en de poriën te verstoppen maken.

  Gezichtscrème

  Ga voor zachte lotion met een SPF factor van minimaal vijftien. Deze hebben de neiging zo slank en mild dat ze ook goed werken als basis voor je make-up (dus worden bezuinigd op de hoeveelheid goederen die je solliciteert op je gezicht!) Te zijn. Lijken iets gericht op vette / mengsel huid – het zal vechten uw vette vlekken en het een stuk minder vette degenen mals te houden en gehydrateerd, balanceren uw in uiterlijk en textuur

  Make up <. / strong>

  Minerale make-up all the way! De mineralen die van nature genieten van de extra olie en werken zeer goed op de vette / gecombineerde huid. Ik heb ontdekt dat vloeibare foundations en concealers maak mijn huid er vetter en ze gaan heel gunky zoek rondom mijn vettere delen. Eind poeders gaat uw mooiste goede vriend zijn als ze snel en meestal kan worden gebruikt. U kunt de locatie-ze gebruiken en alles past mooi samen.

  Als ik open mijn schoonheid lade zie ik 5 artikelen. Twee ik elke dag gebruik, twee I afwisselen tussen en slechts een gebruik ik net zo snel als een 7 dagen

  1. Olay volledige behandeling dagelijkse moisturizer SPF vijftien vette / mix poriën en de huid
  2. The Body Shop Seaweed Clarifying Night time Procedure
  3. Heel simpel – Huidvriendelijk Refreshing Facial Clean
  4. Neutrogena Zichtbaar Obvious Pink Grapefruit Everyday Scrub
  5. De Menselijk lichaam Shop Seaweed Ionic Clay Mask

  Ik kan alleen stellen hoe veel sneller mijn poriën en de huid versterkt zou als ik ervaren had de hoger dan begeleiding weer terug in mijn tienerjaren jaar, toen ik hem kocht up zowat elke koopwaar op de plank in de hoop op het krijgen van een aantal te beheren dan mijn poriën en de huid. In werkelijkheid aanzienlijk minder is echt veel meer en deze dagen ben ik ervaring een stuk gelukkiger, zelfverzekerd en gezellig in mijn persoonlijke huid. Het is echt verworven om de positie nu waar het lijkt zo duidelijk en mat dat mensen vandaag de dag echt denk dat ik het dragen van make-up … en ik ben niet!

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.