Hoe te Voedzaam tanden behouden

Poets en flos je tanden 2-3 exemplaren voor elke werkdag. Borstelen van uw email elke werkdag kan veel meer dan alleen verfrissen uw adem doen, kan het ook ondersteunen gezonde tand. Fossing je tanden kan deeltjes die niet bereikbaar met een tandenborstel zijn te krijgen. Niet borstelen van uw tanden kan leiden tot een scala aan tandheelkundige gezondheid problemen zoals tandbederf, tandvleesontsteking, tandplak en tandsteen, en zelfs vermindering van de tand. Het is aangeraden dat je borstel uw email met tandpasta die is toegestaan ​​door de American Dental Association.

Zal niet roken sigaretten. Het gebruik van tabak sigaretten kan leiden tot aanzienlijke wellness problemen zoals coronaire hartziekte en longkanker de meeste vormen van kanker. Wist u dat roken ook kan leiden tot problemen aan uw tand? Als u rookt, stoppen.

Stoppen door uw tandarts routinematig. In sommige gevallen poetsen alleen is niet voldoende. Na verloop van tijd tandsteen opbouwt op je glazuur en ze zullen moeten worden schoongemaakt. In de loop van een plan tandartsbezoek, zal uw tandarts je tanden schoon te maken, voor hen zorgen met fluoride, overweeg dan x-stralen en bespreken met u over uw huidige tandheelkundige welzijn. Het is bemoedigend dat u uw tandarts-specialist, het moment om twee keer per jaar. Uw tandarts kan misschien vragen om meer bezoeken afhankelijk van het welzijn van uw tand.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.