Hoe te voorkomen de vorming van plaque op je tanden

Wat is Plaque?

het weet of niet, misschien plaque algemeen sorteren op uw email. Tandplak is een kleverige, zachte, en kleurloze film die is opgebouwd uit tientallen miljoenen bacteriën erin. Toen het rassen op en dekt uw tanden, zal het slechts een korte tijd voor uw glazuur verval te verwerven. Naast dat, zal u ook last van een gom ziekte als je geen tegenmaatregelen verwerven meteen. Regretably, wanneer plaque heeft gevormd op uw tand, je zou kunnen hebben over het algemeen te gaan zien de arts en krijg je plaque opgeruimd. Het gaat echt een enorme som geld. Zoals u weet, dit is niet eerlijk een levensvatbare keuze simpelweg omdat het betalen van geld in de huidige ruwe financiële toestand situaties is zeker de laatste punt dat u wilt doen. Daarom is het beter om de vorming van plaque in de eerste plaats te voorkomen.

wat brengt over tandplak?

maak je klaar om te voorkomen dat de vorming van de genoemde film van te zijn micro-organismen, zal je eerst de factoren die kunnen leiden tot de vorming van weten. De meeste van de tijd, kan plaque beginnen om vriendelijk wanneer u in voedsel dat in plaats van een hogere focus van koolhydraten, met name zetmeel en suikers, in het. Daarom wordt voorgesteld dat je voedsel plan waarbij snoep, gebak, rozijnen, melk, en delicaat drankje, tussen andere personen te voorkomen. Deze verscheidenheid aan voedsel dient meestal als eerder een geschikt medium voor de micro-organismen te verduren in je mond. In transformatie, de bacteriën leveren zuur. Naarmate de tijd verstrijkt, langzaam en geleidelijk, maar ongetwijfeld, ontvangt het zuur ontdoen van uw tandglazuur. Dit is de reden waarom uw tand zal vervallen, zoals geschetst voorbij.

Wat te doen om tandplak

Voorkom

Het goede nieuws is, zijn er inderdaad nogal een aantal punten die je kunt doen in krijgen te beschermen tegen de vorming van plaque op je glazuur. Allereerste off, wordt voorgesteld dat je je tanden poetst niet aanzienlijk minder dan twee keer per werkdag. Hoewel je tanden poetsen, moet je moeten vork uit speciaal uitgebreid aandacht aan het gebied dat dient als de conferentie podium voor uw tanden en tandvlees. Het is raadzaam dat u een tandpasta goederen die in fluoride wordt geladen te gebruiken. In dit geval, kan de plaque tandpasta eventueel oprichten om echt een geschikte voorkeur. Afgezien van de tandpasta, moet je ook zorgen dat gegarandeerd dat u een haren, comfortabele tandenborstel die een afgeronde suggestie heeft.

Als u verbeelden verblijf afwezig van koolhydraat-rijke voedingsmiddelen, je misschien wilt gebruiken om te beseffen dat dit misschien niet echt levensvatbaar te doen zijn. Daarom zal je beter af zijn het houden afwezig tussen-food snacks alternatief. Zelfs als je in de stemming voor een aantal snacks, had je beter kiezen voor de soorten die kunnen leveren u vrij een gevarieerd assortiment van voeding. Fruit, kaas, yoghurt en fruit zijn slechts een handvol zeer goede illustraties te identificeren. Spreken van groente, het is met name behulpzaam bij het vinden ontdoen van de voedselresten op uw tand. Op de top van dat, groente kan ook hulp bij uw tand speeksel om het zuur dat de voorsprong naar variabele voor plaque neutraliseren. Dus, beperken uw snacks en nemen in een daadwerkelijk evenwichtige voeding plan.

Op het moment dat een dag, er zeker van dat je te ontdoen van de bacteriën en het voedsel deeltjes uit uw email door flossen met je tanden. Dit zal helpen zorgen dat uw tanden reinigen en dat er geen maaltijden deeltje dat blijft daar.

De American Dental Association raadt ook aan dat je je mond aanbrengen van een antibacteriële spoeling stof afspoelen. Op deze manier kunt u de som van ziektekiemen die kunnen verrekenen gom stoornis en plaque.

De volgende kwestie die u kunt doen om tandplak te voorkomen is om tandheelkundige kit te gebruiken op uw tand te verlagen. Als u na te denken, sealing is een slanke coating gebouwd van plastic die je verondersteld wordt te implementeren op uw tand oppervlak in de vraag van het kauwen voedsel. Dit sealing is bedoeld om uw email te bewaken versus verval en holtes.

Toch, wanneer al het andere faalt, kunt u eventueel moet naar de tandarts. Er wordt voorgesteld dat u dit doet elke individuele half 12 maanden, zodat u kunt blijven uw tanden goed schoon.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.