Hoe te voorkomen Snurken Normaal

Workout helpt u stoppen met snurken voor twee motieven: Hiermee kunt u het lichaamsgewicht te laten vallen, en het tonen van uw keel spierweefsel. Als je zwaarlijvig bent, heb je vetweefsel versterkt in je keel. Dit vermindert de opening naar uw luchtwegen en resulteert in snurken. Vergieten van het gewicht door middel van training kan een deel van dat weefsel te verlagen. Wanneer u oefenen en maken de spieren in je hele lichaam, je keel spieren bedrijf up zo effectief, volgens HelpGuide.org. Dit maakt ook veel beter ademhaling.

Slapen op je rug blokkeert de luchtwegen van je keel veel meer dan andere rustposities. Iedere keer als je de luchtweg slank, heb je meer kans te snurken. Het duidelijke oplossing is niet meer in slaap op je rug. Een bijzondere truc is om een ​​sok weer hechten aan de achterkant van je slaap shirt en zet een tennisbal in. Zoals eerder Zolang je weer rollen op je rug, zal de tennisbal een onaangename herinnering om een ​​andere plaats te halen zijn. Een ander zou zijn om een ​​gehele lichaam kussen dat u behoudt uw facet bestellen. Kun je eindelijk jezelf trainen om facet slapen kiezen, en dit kan je snurken te sluiten.

Het duurt normaal ongeveer 30 minuten dagelijkse keel trainen om een ​​variant te maken. Herhaal alle klinkers hardop gedurende drie minuten. Doe dit heel wat situaties is een werkdag. Plaats de suggestie van je tong tegen de achterkant van je twee entree glazuur. Geleidelijk weer schuift het als sterk als het kan gaan. Doe dit gedurende drie minuten een flink aantal periodes van dag tot dag. Open je mond en gaan je keel spieren. Te identificeren, ongeacht of u het uitvoeren van deze adequaat, kijk in de spiegel. Je moet echt beweging zien op de achterkant van je keel. Herhaal de weeën gedurende dertig seconden een flink aantal momenten per werkdag.

mensen die roken neiging hebben om snurkers omdat sigaretten blokkeert de luchtwegen door vervelende de membranen in de neus en keel. Help verhelpen het probleem door te stoppen met roken sigaretten. Weg te houden van de inname van drank vooraf matras, en blijf uit de buurt van het hebben van slapende supplementen. Allebei van die rust keel spiergroepen, en deze blokkeert de luchtwegen. Sommige medicijnen kunnen het snurken verergeren door het plaatsen van u in een verdere rust, die snurken bevordert. Het nemen van een verzengende douche of met behulp van een neti pot – een pot je vullen met drinkwater om je neusholte te spoelen – voor het slapen gaan kan openen je neus. Dit verbetert de luchtstroom en kunt u voorkomen dat snurken. Niet slapen met dieren, behoudt uw slaapkamer stof-zonder kosten en je kussen aan te passen elke individuele 6 maanden. Allergische reacties kan worden waardoor het snurken.

Category: Supplementen

Comments are closed.