Hoe te voorkomen Teenage Acne

zachtjes Reinig uw ontmoeting met warm water en een zachte zeep minimaal 2 keer per dag. Dit zal steunen om de olie te verwijderen make-up dat resulteert in puistjes. Het is ook een superieur plan om uw deal schoon te maken met snel nadat je trainen om de reden dat zweet poriën kunnen verstoppen. Wees er absoluut zeker van te voorzichtig te reinigen, schrobben van uw huid zal schade en breuken in de poriën en de huid maken van uw ontmoeting extra kwetsbaar voor acne veroorzaken.

Draag alleen make-up, dat is gelabeld olie-volledig gratis dus het zal niet verstoppen je poriën en leiden tot acne. Als u don make-up er absoluut zeker van te wassen alles uit wanneer u uw ontmoeting wassen. Selecteer ook olie-kosteloze lotions en zonnebrandmiddelen wanneer de toepassing ervan op je gezicht.

Probeer een gezonde goed uitgebalanceerd eetprogramma eten. Eten plannen groot in suiker en vet kunnen bijdragen aan acne uitdagingen.

Drink vier glazen water per werkdag. Inname van een groot deel van het water spoelt ons lichaam en onze huid van micro-organismen en gifstoffen. Meer water toe te voegen aan uw dieet plan kan eventueel helpen om puistjes te voorkomen.

Probeer dan de teller lotions of lotions. Er zijn een heleboel verschillende koopwaar op de markt. Deze die salicylzuur of benzoylperoxide bevatten, worden niet alleen helpen om duidelijk up zits als je eerder hebt, maar als proactief ingezet kan helpen af ​​te wenden zits flare-ups.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.