Hoe te werken uit gewichtsverlies als percentage met Excel

Open een Excel-spreadsheet. In mobiele A1, voert u de dag van uw om te beginnen met de weging. In cel B1, voert u de A1 = 7. Dit geeft je de datum zeven keer hoger (niet zelf wegen extra dan zodra een week) te geven. Klik op cel B1 en sleep de vulling pakken op het hele werkblad rechts tot je het totaal van de data die u gedetailleerd wilt. Dit zal het systeem dupliceren, verhuizen naar de data 7 keer uit elkaar.

Variety uw aanvankelijk pond in mobiele A2. Elke week als je weegt zelf, voer dat pond in de cel in rij 2 minder dan de dag van de weging.

Voer het systeem = (B2-A2) / buikspieren (A2) * -1 in mobiele B3. Dit systeem vertelt Excel die u wilt de verandering tussen de cellen B2 en A2 een aandeel. Vermenigvuldigen met een nadelig bij de halte alleen de neiging om het bereik te optimistisch te maken. In mobiele C3 invoeren = (C2-A2) / Ab spieren (A2) * -1, en in D3 voer = (D2-A2) / Abs (A2) *-een.

Voer dit systeem in elke afzonderlijke mobiele in rij 3. U kunt kopiëren en plakken de formule van cel B3. Alleen transformeren de ‘B’ in de onderdelen naar de letter van de kolom.

Maak de cellen om een ​​aandeel aan te tonen. Kies uit alle cellen met formulering in hen. Passende-klik en kies ‘Structuur Cells.’ Ga naar het tabblad ‘Variety’ en kies ‘Percentage’ in het vak ‘Category’. Verbeteren van de ‘Decimaal Locations’ in ” en klik op ‘Ok.’

Category: Gezond eten

Comments are closed.