Hoe te Whistle Via Tooth

Breid uw daalde kaak een beetje. Fluitend door je tanden misschien je grappig uitzien, maar je kunt krijgen een echt krachtige lijken.

Trek nogmaals op de hoeken van je mond een beetje. Heb je onderste glazuur niet bloot, maar u kunt eventueel uw bovenste tand bloot als je wilt.

Zorg ervoor dat je basis lip is strak tegen je onderrug glazuur. Als u hulp hebben produceren deze strakheid, kunt u uw index en het centrum vingers druk op eventueel kant van de mond (aan de buitenkant van de mond, niet in de mond).

weer Teken de tong, zodat het echt gaat over de precieze mate van de verminderde glazuur. Merk op dat je tong is breder en platter, waardoor er een klein huis met het en je tand.

Adem diep in, dan blaas, waardoor de lucht tussen het huis nog steeds links met betrekking tot uw tong en uw email. Experimenteer door het aanpassen van uw kaak, de strakheid van je lippen en de plaatsing van uw tong totdat uiteindelijk maak je een audio. De audio kan ook niet luid te beginnen met, en zou lijken op een band verliest de lucht, maar het verwerven van hart een fluit is afgesloten.

Handhaaf oefenen totdat het geluid dat de twee luider en duidelijker zal worden. Uiteindelijk zal het komen dat schrille worden door middel van de tanden fluiten u doel.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.