Hoe te wissen Paarden Emaille

Bereid het paard voor het bezit zijn mond onderzocht. Tenzij het is een bijter, zijn mond en tandvlees raakt, zodat het niet gealarmeerd toen onderzocht te krijgen. Dit kan uitgroeien tot onderdeel van de verzorging schema van het paard.

Neem het paard naar een dierenarts, of beter nog, laat de dierenarts komen om het paard. Nogal wat paard specialisten woonplaats gesprekken. Ze kunnen drijven, of rasp, tand die zijn veel te uitgebreid en scherp. Dit is programma routineonderhoud voor paarden, als veel dus als de jaarlijkse vaccinaties. De professional kan zowel opdrachten uitvoeren op exact dezelfde een bezoek brengen aan.

Kijk naar de tanden van het dier waarbij de jaarlijkse bezoeken aan de tandarts. Tand die te scherp zijn, kunnen rechtstreeks naar problemen slijpen etenswaren en dan zal het paard niet krijgen al zijn vitale voedingsstoffen uit zijn voedsel. Dit kan leiden tot koliek of zelfs verstikking. Sommige paarden kunnen ook gaatjes, dus blijven houden van een uit lijken voor mensen zo effectief.

Verschijnen voor de indicatoren van de tand problemen. Een paard die krijgt verergerd met een beetje of eet slordig moet vrijwel zeker naar de dierenarts te zien. Slechte adem bij een paard is een duidelijk teken van het vereisen van tandheelkundige behandeling, zoals rood worden tandvlees en onverteerde voedsel in de mest.

Permit karakter hebben de de klus te klaren. Grondig schoon drinkwater en verfrissend gras kan extra doen voor glazuur van een paard dan een tandpasta. Als geheel gedwongen om dit te doen, testen maken gebruik van een tandenborstel met basis h2o aan het glazuur te schrobben.

Category: Gezond eten

Comments are closed.