Hoe te witter Bogus Emaille

Begin met het bleken van uw email voordat je je valse tanden. Wanneer je valse tanden te krijgen, zal uw tandarts de kleur van de nep glazuur te passen aan de tand in je mond. Door de overname van uw tanden gebleekt voordat je je nep tanden, kunt u ervoor zorgen dat de nep glazuur een glanzende, witte toon zal zijn.

Poets je nep tanden met bakpoeder bij de finish van zowat elke werkdag. Zuiveringszout elimineert allebei van die vlekken en beledigende geuren van kwaad emaille. Ontvang de borstels van uw tandenborstel vochtig genoeg zodat zuiveringszout kleeft aan de haren. Dompel het sluiten van uw kwast in de baking soda en borstel voorzichtig uw valse tanden. Doe dit voor ongeveer 60-90 seconden. Gebruik warmte water om je onwaar tanden te spoelen nadat je werd al gesloten.

Gebruik azijn om het schoonmaken van uw nep tand als een verdere oplossing. Door gebruik te maken van een focus van zestig procent water en 40 procent azijn, genieten van uw valse tand voor elke plaats tussen 5 en vijftien minuten. Neem de tand van de focus en dompel de halte van uw tandenborstel erin. Vervolgens poets je valse tanden voor 60-90 seconden. Spoel het glazuur volledig in warm water weg te nemen de azijn. Doe dit elke avond uw nep tanden schoon en wit te houden.

Geniet van je nep glazuur elke nacht in een combinatie van drinkwater en een delicate gerecht schoonmaken zeep als een derde optie. Het kan voelen als een ‘no-brainer’, maar deze zeep is een eenvoudige manier op te ruimen van de vlekken uit je nep glazuur. Na een week of zo, zal je zelfs ontdekken uw tanden op zoek naar een kleine helderder. Plaats niet meer dan een erwt-meting totaal schotel Cleaning Soap in 1/2 kopje van het verwarmen van water. Laat het glazuur gedurende ongeveer vijf tot 10 minuten en borstel ze vervolgens op exact dezelfde manier als wanneer je wordt gebruik azijn. Spoel het glazuur een paar voorbeelden om te controleren of er geen schoonmaak zeep nog steeds links op hen.

Gebruik een prothese schoner (Efferdent, bijvoorbeeld) en een prothese borstel om je email te reinigen op zijn minst na een werkdag te nemen vlekken. Doe dit elke avond, na het voltooien 1 van de in Ways twee beursgenoteerde via 4 benaderingen, als een manier om grondig te reinigen uw verkeerde tand.

Category: Gezond eten

Comments are closed.