Hoe te witter Mijn Emaille bij House

Hoe kan ik mijn tanden witter te maken is de wijdverspreide vraag die te veel personen hebben. Ze worden meegezogen in geloven dat ze moeten gaan en vork uit een specialist procedure door uw tandarts of een op onroerend goed pakket om helderder, wittere tanden te krijgen. Dit is gewoon net niet het geval is, kan je een plak je zelf dat de uitkomsten van vlekken op je tanden ingegeven door espresso, het roken van sigaretten, cafeïne, of iets helemaal anders zal afnemen. Er zijn nogal een aantal onderscheidende processen die beschikbaar zijn voor deze zijn dus ik zal controleren om ze allemaal te beschermen en geeft enkele tips en strategieën voor het vervullen van hen. Maar voor de meeste aspect zij zal met gemakkelijk beschikbaar elementen die u zult hebben liggen rondom het huis op weinig tot geen kosten! Dit is van de studie natuurlijk om te zeggen dat een groot deel van de deskundigen en belangrijke bedrijven vindt u op de hoogte dat de onderstaande benaderingen zijn geen vervanging voor hun diensten en of oplossingen. Dit is te verwachten. Ik ontbloten het werk doen nog groter omdat ik eigenlijk kan vinden het geld voor om het te doen zowat elke 7 dagen en mijn tanden te houden zo glanzend als mogelijk zonder het bereiken van veel te diep in mijn zak, dat is wat iedereen zoekt in alle werkelijkheid.

Bladeren Instructions 1!

Wees er zeker positief dat je bladeren door de aanwijzingen vlak voordat u verder te gaan met het systeem van het bleken van uw tanden te maken. Gewoon om de reden dat deze zijn vrij veilig behandelingen als je blijft een deel van de pasta’s of verschillende andere methoden gebruikt voor veel te uitgebreid kunnen ze echt don uit het glazuur van je tanden. Alleen verschillen wat je doet voor wat de instructies gewoon bellen want als het suggereert dat het veilig is om dat te doen. Niet om te zeggen dat zelfs een tweede uitgebreide dan de opdracht om een ​​pasta of gel op je tanden te houden zal ze bederven, maar in slaap vallen met het op, ook al kijken naar televisie enkele ongunstige effecten kan hebben. Ik stel doet het met een buddy ook het houdt je zo mooi vermaakt als het helpen om de garantie dat je vasthoudt onderneming het op een regelmatige basis die ik opmerkelijk advies voor de grootste voordelen te maken! Had ik al gezegd het kan geweldig leuk zijn?

Is bij Property Whitening voor u?

‘Ik wil mijn glazuur witter te maken, maar ik weet niet of ik moet . ‘ Is wat mensen meestal zeggen over een doe het bij het huishouden tanden bleken techniek en dat is goed. Zijn volledig begrijpelijk mensen vandaag de dag willen niet hun tanden ruïneren doen wat ongebruikelijke procedure ze nog nooit van gehoord. Hoe denk je over te brengen aan als het voor u?

Allereerste van alles wat je wilt er absoluut zeker van dat u nooit enige holten of het openstellen van zweren in de mond te maken. Als je dat niet dan zul je goed zijn. Aangezien de meeste benaderingen omvatten het gebruik van waterstofperoxide. Perfect Ik ben er absoluut zeker dat je weet wat er zou gebeuren als je had open wonden. Dan wil je een stuk wit papier te krijgen, zal bijna alles wit werken. Kijk in de spiegel en bepaal of je hebt grijze zoekende tanden of als ze zijn geel. Grijze tand is een indicatie van een probleem onder de email die je niet zal worden uitgerust op te lossen bij het huishouden helaas, zodat u geen resultaten krijgt en moet een tandarts over de mogelijkheden die er zijn om je te zien. Als je meer van geel dan grijs dan zul je merkbaar witter tand die je motivatie gefeliciteerd!

Strawberry Techniek

Met de aardbei benadering u naar om alleen verlangen krijgen 2 factoren die je naar alle waarschijnlijkheid hebben liggen rond uw huishouden! Dit is waarom het is mijn geliefde systeem en vooral omdat de smaak is gewoon niet zo slecht als sommige andere strategieën

Wat je moet hebben:.

 • een aardbei
 • Baking Soda
 • Wat u wilt doen is de initiële smash je aardbeien in een kom en maak een heerlijke pulp van te maken. Dan wil je langzaam stijgen zuiveringszout en mix it up als je dat doet. Je moet een consistentie gelijk aan tandpasta dat is wat je wilt. Het moment dat je alles wat je krijgt is grijpt uw ​​tandenborstel en gebruiken het om je tanden! Maar u wilt toepassen en vertrekken het op vlak voordat je het allemaal van 2-3 minuten te gebruiken. Na de tijd is gaan uw mond spoelen gebruik dan je normale tandpasta en poets je tanden.

  U kunt deze methode niet tot een keer per 7 dagen. Ik stel waarschijnlijk als gevolg van met na een maand op de extreem minste en wekelijks als je de tijd hebt. Doe het niet elke veel meer, want eerder dat het zal beginnen met de werkelijke glazuur verbruiken af ​​van uw email en leiden dat ze extra gevoelig, uiteraard samen met andere aspect resultaten te zijn. Zorg absoluut zeker van bent beschermd, je hebt maar 1 set emaille!

  Zoals ik al beweerde voordat dit is een van mijn geliefde oplossingen als je gefascineerd bent in het bleken van uw tanden bij dit alles is wat ik zou beginnen met het streven.

  Waterstofperoxide Aanpak

  Het waterstofperoxide techniek is uiterst identiek, maar het is een minimale meer hard, maar zal de klus te klaren een ton verbeterde op deze moeilijke vlekken die je goed wilt misschien snel te ontdoen van. Ook dit gaat nogal belabberd proeven zodra je het allemaal samen, dus ik pleiten rubriek uit en de aankoop van enkele muntblaadjes concentraat want het maakt het stylen van een grote hoeveelheid extra zoals tandpasta. Neem enkel een paar druppels en deze combineren tot geschikte vóór u naar om het te gebruiken om uw email

  Wat heb je nodig:.

 • twee theelepels bicarbonaat
 • Waterstofperoxide
 • p Dit is wat je zou moeten hebben voor slechts een persoon zo verdubbelen of niet uit wat je nodig hebt voor een aantal mensen te doen vandaag. Van studierichting of maakt het veel te substantieel gewoon snijd het naar beneden om uw individuele maat die je moet hebben. Ik begon toen ik deed het met twee theelepels zuiveringszout en gemengd in waterstofperoxide een heel beetje bij beetje. Op deze manier kocht ik een geweldig echt te voelen hoe sterk van een gel werd veranderd in. Toen herkende ik het kreeg een vergelijkbare regelmaat als tandpasta, welke is dat je verricht. Van studierichting zoals ik beweerde hoger dan gelijk toen kocht ik deze stap ik extra wat mint smaak en het ontwierp het een ton eenvoudiger te tolereren.

  Zorg positief u dit niet slikken! Je zal niet tevreden zijn als je heel ziek van. Maar het zal heel erg moeilijk zijn om niet te kotsen ideaal direct na het slikken van de slechte smaak in mijn ogen. Houd uit komen kinderen veel te gewoon omdat waterstofperoxide dodelijk kan zijn als ze die eten veel te veel, met name bij jongere kinderen.

  Veel meer informatie

  Als je wil voor veel meer informatie over hoe u uw tanden witter te maken, neem een ​​kijkje op mijn moeder website. Witter Mijn Tooth waar u alles zult ontdekken in hier en veel meer!

  Alles wat ik overgeslagen?

  als u merkt gewoon over iets ontbreekt of onjuist indienen van een korte opmerking beneden Ik zal dus herzien kunnen we extra mensen vandaag de dag helpen met hun tanden bleken inspanningen! Ook als er een ongeveer alles wat u wilt opnemen of verwezenlijkingen die u wilt delen gewoon een opmerking!

  Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.