Hoe te Zits Finish en krijg Obvious huid.

Hoe te kristalheldere huid

krijgen

Dus je hebt acne? en je denkt dat er is absoluut niets wat je kunt doen? Goed je zou onjuist zijn, kunt u die moeite goed nu op te lossen! ben je helemaal klaar om de technieken?

De methodes die ik zal presenteren genereren van een synergetische invloed die het interieur en externe variabelen zullen fuseren om duidelijke poriën en de huid te bereiken. De stoffen Ik titel worden op grote schaal die er zijn, heb ik one-way links aan de onderzijde van de post waar u al deze producten tegen de beste mogelijke prijzen van Amazon kunnen vinden.

1) Haal je binnen onder controle- slechts een van de belangrijkste elementen voorste naar zits is een ontsteking die wild in je hele lichaam, dit is de 1e essentiële stap in beheer te krijgen. In eerste instantie rekening houden met de waardeloze spullen uit … uiteindelijk het eten van de gefrituurde maaltijden en consumeren soda. Volgende, zet de zeer goede dingen in .. dit is waarschijnlijk de meest vitale! * Spirulina *. Dit is een superfood bestaat uit belangrijke mate van anit-inflammatoire GLA vetzuren, die een kalmerende en balanceren resultaat op de interne onderdelen van uw huid. Je ziet puistjes puistjes zijn soo ontstoken dat het merendeel van de tijd dat de crèmes je brengen op uw gezicht gebied zijn niet in staat door te dringen tot het interieur van de een infectie vechten. Verder spirulina biedt uw huidcellen de voeding die ze nodig hebben om heel duidelijk de infectie te helpen. Je moet echt nemen ongeveer negen gram Spirulina per dag, voor de beste effecten.

2) Ruim de buitenste plug- Dit begint als je het wassen van je confronteren. De dode huidcellen op de buitenste laag van je huid vermengd zijn met je talg om vriendelijk een kleverige stekker die je poriën adressen en helpt voorkomen puistjes behandeling van het bereiken van je puistjes. De beste manier om kristalheldere deze plug is door het gebruik van BHA (Beta-hydroxyzuur), een goed bekend en zeer aangeboden wordt Salicylzuur die op grote schaal in veel ervaring wasbeurten. De allerbeste concentratie one.five-twee.%. het punt om te proberen te onthouden, terwijl dat bij het wassen van uw ervaring wilt u de schoonmaak zeep resolutie op uw huid te behouden voor ongeveer een minuut, en het moet vochtig blijven. Wat ik doe is vochtig en schuimen mijn gezicht, dan beginnen mijn tanden te poetsen, direct na ongeveer een minuut ik schoon uit de schoonmaak zeep. Deze overmaat tijd de neiging om een ​​groot verschil te maken voor de reden dat het zal glashelder afstand de stekkers (blokkades) op de oppervlakken van uw poriën.

3) (optioneel) Zeer duidelijk afstand de interne plug – In sommige gevallen is de combinatie van dode huid en talg strekt zich onder de vloer van de huid in de poriën zelf. Om op dit gebruik AHA (alpha hydroxy acids) waarvan de ideale is glycolzuur. AHA’s zijn sterker en kunnen kristalhelder uit deze smurrie. Gebruik net nadat je je confronteren wassen in een vloeistof alternatief met een wattenschijfje door deppen op, of het zou kunnen zijn in een crème. De nadruk moet ongeveer vijf% te zijn. Na het aanbrengen, vertrekt het op voor 5 minuten en dan schoon te maken af, zul je beginnen met een lichte stekende gevoel, dit suggereert dat de remedie de stekker is doorgedrongen en heeft het interieur van uw poriën bereikt. Dat is een werkelijk fantastische factor omdat nu de medicinale crème u gebruik maken kunt krijgen naar waar het wil gaan!

vier) Gebruik maken van de zits vechten ingrediënt – Oke dus alle dingen die tot nu toe is geweest om de ideale omstandigheden te bieden voor uw belangrijkste zits vechten ingrediënt te krijgen precies waar het wil gaan door binnen te dringen diep in je poriën om de infectie die is het creëren van je puistje in de bestrijding beginpositie. Steeds weer welke is bevestigd aan een persoon van de meest betrouwbare en krachtige puistjes bestrijden stoffen benzoyl peroxide. De beste aandacht te krijgen is two.five%. Hoewel je misschien het gevoel dat tien% max sterkte het beste zou zijn haar niet, het leidt tot meer dan het drogen van de huid, die potentiële klanten om veel meer van de levenloze huid je poriën verstopt raken. Op de top van dat 2.five% is aangetoond net zo productief in het elimineren van microben te zijn. Zelfs als je hebt geëxperimenteerd met benzoylperoxide voor en het niet de taak zo perfect als u verplicht te doen, heb je het niet geprobeerd met alle andere stappen gemengd. De fijnste product dat ik heb gebruikt, omvat de twee benzoylperoxide en tea tree die effectief is uitstekend en houdt mijn huid duidelijk. De tea tree olie is niet essentieel, maar zal wat meer acne gevechtskracht aan uw regime vanwege zijn krachtige antibacteriële resultaten.

5) uw huid te kalmeren en doorgaan te houden gehydrateerd – Direct na de benzoylperoxide product droogt, ongeveer 3 minuten gebruik maken van een vochtinbrengende crème. Ga voor een natuurlijke en biologische mengsel dat echter levert anti-oxidant en antibacteriële ingrediënten, hoewel toch waardoor je huid zacht en soepel verfrist en onderscheiden. De beste die ik heb geëxperimenteerd met beschikbaar eerder vermeld, bevat aloë vera en onervaren boom voor maximale anti-inflammatoire en anti-oxidant gevolgen. Het draagt ​​ook bijzonder goed onder make-up en zal bijna nooit verstoppen je poriën of maak je huid gevoel groot.

Dus om het te vatten, hebben we de synergetische gevolg van de binnen-en buitenkant. Afschaffing van de slechte voedingsmiddelen (gebakken, suikerhoudende), het verbruik van de uitstekende gerechten (spirulina), ontstoppen van de poriën (salicylzuur, glycolzuur-als belangrijk) en aanvallen van de acne bacteriën met benzoyl perozide en uiteindelijk het kalmeren van de poriën en de huid nog maar eens met de natuurlijke en biologische crème. Alle items die je nodig hebt zijn toegankelijk beneden van Amazon tegen de beste kosten die u kunt krijgen. Go for it! duidelijk uw huid!

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.