Hoe te Zits Littekens Fade door bleken

Glimpse voor producten en oplossingen die hydrochinon en glycolzuur hebben. Hydrochinon is een bleekmiddel dat vervagen littekens en de glycolzuur functies zal stellen als een schil om nieuwe, gezonde huid bloot. U kunt meer dan de toonbank hydrochinon oplossingen te krijgen in een twee procent of beduidend minder concentratie, maar moet een huid arts voor een recept voor bijna alles veel beter. Hydrochinon functies door het vertragen van de productie van melanine van uw huid en het herstellen van het naar haar biologische kleur.

Kojiczuur is een ander bleekmiddel gebruikt om donkere plekken vervagen. Kojiczuur voert ook de uitgang van melanine staken. Het wordt toegepast in concentraties van 1 procent tot 4%, maar extra vervelend dan hydrochinon zijn. U kunt een recept voor Kojiczuur krijgen van uw dermatoloog, of verkrijgen in de concentraties te verminderen in sommige huidverzorgingsproducten.

Lemon is een organisch bleekmiddel. Gebruik een watje gedrenkt in citroensap om voorzichtig te spreiden het op je huid. Wees uiterst voorzichtig te sturen duidelijk van je oog plaats als citroensap kan leiden tot onaangename stekende. Als het aanvaardbaar kan zijn, ga weg het sap op je huid, maar als je werkervaring irritatie of stekend gevoel, vertrekken het sap gedurende 15 minuten en dan schoon te maken met warm water.

Gebruik een tandpasta op de markt gebracht om tand bleken als locatie remedie op littekens. Wanneer u spoel de tandpasta uit, aan met een olie-vrije moisturizer absoluut tot droog verslaan.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.