Hoe te Zits Schakel op het bovenlichaam

Schaf een reinigingsmiddel dat bestaat uit salicylzuur of benzoylperoxide. De twee elementen doen het werk af te werpen levenloze poriën en de huid te blijven poriën houden van het krijgen geblokkeerd. Begin met salicylzuur onderdelen omdat het het zachter van beide. Als u niet aan het bekijken bent succes in een aantal maanden, swap een benzoylperoxide systeem, maar hebben een olie-vrije moisturizer bij de hand als het extra drogen dan salicylzuur kan zijn.

Gebruik een loofah of menselijk lichaam borstel met uw medicinale reinigingsmiddel te helpen exfoliëren nutteloos poriën en de huid en vuil van de dilemma regio, maar je moet niet moeilijk schrobben als dat kan je poriën en de huid irriteren en leiden tot veel meer puistjes.

Was uw breakout plaatsen als de laatste fase vlak voordat je uit de douche vooral omdat shampoo en conditioner kunnen creëren in de poriën snel na het spoelen van je haar.

Gebruik een masker op je bovenlichaam te stellen geef je huid een verhoging en geef uitdaging gebieden verdere aandacht. Laat een het masker op je borst gedurende minstens 15 minuten, daarna spoelen en te observeren met een olie-kosteloze moisturizer zoals sommigen maskers een uitdrogend effect op de huid kan hebben.

Gebruik een olie-volledig gratis moisturizer snel na het reinigen van je borst. Kijk naar streven een lotion met salicylzuur of benzoylperoxide ingebouwd Deze goederen zullen het behoud van uw poriën en de huid gehydrateerd, maar de medicatie zal je combat puistjes-creëren van bacteriën te ondersteunen op alle situaties.

niet shirts die de locatie kon irriteren don. Shirts met kant in de borst en strak, nonbreathable shirts zijn kledingstukken te sturen duidelijk van. Loszittende katoenen shirts zijn ideaal.

Je moet niet kleden in kettingen die de plaats zou kunnen irriteren. Enig ongemak zal leiden tot uw huid te veel olie, die kunnen leiden tot extra breakouts maken.

Tijdens trainingssessies, gebruiken loszittende kleding, en een douche meteen daarna. Als je echt geen tijd om de douches stakingsrecht hebben ideale afwezig, gebruik medicinale lichaamsbouw pads die salicylzuur of benzoylperoxide bevatten.

Vaak gebruik een olie-gratis zonnebrandcrème als je gaat buiten te zijn. Dit zal uw huid in staat stellen verder te worden gehydrateerd en weg te houden van het ongemak van een zonnebrand.

Zet nooit exact hetzelfde shirt naar bed elke avond. Micro-organismen overgebracht van je poriën en de huid aan de doek zal uitvoeren op opnieuw te worden afgezet op uw huid elke avond. Een gratis witte katoenen shirt is het grootst.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.