Hoe to Business Facial Muscle weefsels Na Lichaamsgewicht Decline

Ga zitten gemakkelijk in een stoel. U wordt zich in deze stoel tot aan je hele gezicht de stukken en trainingen. Neem eens diep adem.

krijg je een tweede diep adem door het inademen als gevolg van de neus, dan open je mond uitgebreid. Steek je tong helemaal, en overweeg je probeert aan te raken aan je kin. Knijp je gezicht spieren strak. Doorgaan op diepe ademhaling, en hoewel je uitademt een ‘ha’ geluid. Dit gezicht stretch kan heel goed veroorzaken uw ogen te water. Herhaal deze uitdrukking drie momenten. Het uitvoeren van deze gezichtsbehandeling werkzaamheden zal het gezicht spiergroepen te breiden en stress te verminderen.

Onderhoud uw deal met neutrale, en glimlach lichtzinnig, niet een gespannen of significante glimlach, maar in principe verhoging van de hoeken van je mond. Herhaal deze lichtgewicht glimlach een paar momenten om uw glimlach sporen toon.

Verbeter uw voorhoofd spieren door het verruimen van je ogen, maar het behoud van uw voorhoofd meteen je moet niet kreuken, crinkle of weergeven uitdrukking van je wenkbrauw. Richt uw ogen op iets aanzienlijk ingang van u voor minimaal 10 seconden. Herhaal deze uitdrukking vier gelegenheden.

Company je wangen door puffend uit je wangen. Vul je wangen met lucht, verander dan de lucht van wang aan wang. Ga verder schakelen van de lucht van wang aan wang totdat uiteindelijk je nodig hebt om te ademen. Herhaal deze 3 situaties.

gelijkmatig Smile, dan portemonnee uw lippen. Zuigen in je wangen, zodat uw deal met ziet eruit als een ‘vis-ervaring.’ Doorgaan zuigen in je wangen dan trekken ze uit 5 gelegenheden. Deze gezichtsbehandeling breiden zal toon je wangen.

Company je neus en lippen plek door te glimlachen uitgebreid, gebruik dan uw vingertoppen zachtjes houd de plek eerder genoemde de plooi van je lippen en neus. Je zal druk met de vingertoppen, ook al tillen met je gezicht spierweefsel. Dit wordt herhaald na minimaal dertig situaties.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.