Hoe to End Weight Loss Hoewel HIV Positive

Raadpleeg uw huisarts snel direct na het pond verlies wordt waargenomen. Schommelingen in ponden zijn typisch bij HIV-patiënten en kan worden veroorzaakt door opportunistische bacteriële infecties of de vermindering van de honger vaak gerelateerd met antiretrovirale behandeling, zodat de arts zal mogelijk willen het gewichtsverlies te observeren om te zien of zij werkzaam is.

Weeg jezelf elke dag op het moment dat gewichtsverlies is opgevallen. Dit zal u helpen om de monitor te behouden, zodat uw huisarts, ongeacht of er nog meer achteruitgang of fluctuaties is geweest kan zien. Indien uitvoerbaar, overweeg lichaamsgewicht metingen in de vroege ochtend na gebruik van het toilet, maar voor het eten, zodat voedsel in je spijsverteringsstelsel niet zal leiden tot foutieve metingen.

Wijzig uw calorie-inname te compenseren voor de extra energie je hele lichaam maakt gebruik van de bestrijding van de HIV-infectie en de gezondheid uitdagingen die verbonden zijn met het. Als alternatief van een poging om een ​​2000-calorie voedsel plan te behouden, overwegen om te eten tussen 17 en 20 energie voor elke pond van hele lichaam lichaamsgewicht die je hebt. Noodzaak om overgewicht verminderen verder op, verhogen deze tot vijfentwintig energie voor elke pond.

Gebruik de BRAT eten plan proces als je begint te kennis misselijkheid en braken als gevolg van antiretrovirale genezing of infectie. De BRAT dieet plan bestaat uit bananen, rijst, appelmoes en toast, 4 voedingsmiddelen die zijn redelijk gevoelig voor de spijsvertering, maar die bieden voldoende koolhydraten en vitaminen te helpen bestrijden overgewicht daling.

Vertel het uw arts meteen als pond vermindering begint te versnellen of als misselijkheid en braken beginnen te verergeren als een eindresultaat van uw antiretrovirale remedie. Als u het verkrijgen van complicaties behoud behandeling beneden of ervaren significant overtollig gewicht te verliezen of het verspillen van het syndroom, kan uw arts misschien wilt u uw therapie programma te veranderen om u te helpen verslaan.

Focus op steroïde therapie met uw arts als u niet in staat om uw gewicht te ondersteunen door het eten van plan, lichaamsbeweging en de regulering van uw antiretrovirale geneesmiddelen. Uw huisarts kan een persoon van verschillende steroïden remedie oplossingen die als menselijk groeihormoon of anabole steroïden in te kopen om de output van spiermassa bevorderen en sloeg verliezen syndroom geven.

Category: Dieten

Comments are closed.