Hoe Typisch Moet U Borstel Uw Enamel

dames doet het veel beter dan volwassen mannen. Glazuur moet minstens twee keer per dag of kort na elke voeding worden geborsteld. Poets je tanden van tevoren je naar bed gaat en nadat je uit de matras in de ochtend.

Een dag tot dag routine van poetsen en regelmatige tandheelkundige controles is voldoende om tandbederf en tandvlees stoornis stoppen.

Je moet poets je tanden mooi voor niet veel minder dan een paar minuten en je penseel moet ten minste het moment dat elke drie maanden worden vervangen.

En ik vraag me af, echt moet de tand van andere dieren zoals katten, honden en paarden worden geborsteld?

In het verre verleden, mannen en vrouwen toegepast op poetsen hun tanden met behulp van zuiveringszout. Vandaag de dag zijn er tal van leerboeken op soberheid en veel van deze publicaties zal vermelden dat het borstelen van uw email met zuiveringszout is inkomen conservering suggestie. Een doos van zuiveringszout kosten slechts een paar cent. U kunt duizend kwasten van deze doos die aanzienlijk minder dan een cent zal vertalen in een keer te poetsen.

Maar hoe doe je borstel tand toepassen zuiveringszout?

1. U kunt een pasta bouwen van de baking soda door het mengen van de baking soda met een kleine h2o recht omhoog tot je een pasta-achtige vloeistof.

twee. U kunt de baking soda poeder direct op je borstel te zetten en gewoon beginnen met poetsen en je speeksel zal de pasta ontwikkelen.

Het zuiveringszout heeft type van een zoute smaak, dus het is niet zo een verfrissend als je mint tandpasta. Het is ook schurend maken ervan een prachtige schoner. U zult hebben te maken met hier en daar genoemd als zuiveringszout kleine wondjes is veel te agressief als je niet gebruikt om het

Als u klaar bent met poetsen, zal uw email komen piepende reinigen voelen -. Zoals je net terug van de tandarts. Met slechts een paar borstels, je moet zien dat je tanden zijn een beetje witter dan gewone. Geweldig! Je zult niet alleen je mond voelen tandarts goed schoon te zijn, maar uw tand zal witter zijn. En niet alleen zal je inkomsten op tandpasta te besparen, maar je zult geld bewaren op emaille whitening producten en oplossingen.

U kunt een zeer weinig mint extract toe te voegen aan uw zuiveringszout, zodat uw mond echt kan voelen fris en doen weg met de halitose dat poetsen met zuiveringszout resultaten binnen Dit zou kunnen overwegen tijd om elke keer dat u wilt poetsen bereiden.

Maar serieus, hoewel, dit kan heel goed geluid als een ruwe benadering van het borstelen van uw tanden, maar het is veruit veel beter dan niet. We hebben mensen die er die gaan om prachtige grootte van borstelen glazuur van hun geliefde dieren. Maar wist u dat veel meer dan vijfenzeventig procent van de bevolking van de wereld aarde niet poetsen hun tanden regelmatig?

Soortgelijk materiaal

 • Mans Dental Formulering en de uitbarsting van de Enamel
 • Hoe weg van Bob de Bouwer Blijf Gingivitis en Parodontitis

 • Hoe Tandbederf wordt afgehandeld

 • Hoe weg van tand abces

 • Hoe Vaak Echt schakelt u uw tandenborstel?

 • Hoe om te zorgen verwerven van uw email en weg van cariës

 • uw tanden en zwangerschap

 • Hoe te borstelen Uw tanden en Combat Belabberde Breath

 • Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.