Hoe u extra Bone Vermindering van Tanden Vermijd

Stop bij de tandarts aan een bestaande bot daling problemen aangepakt hebben. Tandartsen hebben procedures voor het corrigeren van tanden die bot daling, dit soort als het leveren van hen met een coating hebben ondergaan. Recht omhoog totdat u de vaste botverlies, worden uw email alleen kop op het wegwerken van het bot te houden. Laat uw tandarts slechts enkele hedendaagse x-stralen te nemen om wat de botten in je mond blik zoals op dit moment zien.

Wissel naar een elektrisch aangedreven tandenborstel. Hoewel manuele tandenborstels uiterst efficiënt voor de juiste persoon kan zijn, zullen de meeste tandartsen stellen u een elektrische tandenborstel gebruiken. Wanneer u geen gebruik maken van slechts een, is het belangrijk om vertrouwen in dat je borstel elke tand in elke plek haalbaar te maken. Als sommige van de plaatsen in je mond zijn moeilijk om gebruik te maken van slechts een elektrische tandenborstel te krijgen, kan het een geweldig concept te zijn om te proberen gebruik te maken van een handboek tandenborstel als zeer goed. Het is best om weg te blijven van het gebruik van slechts een leidraad tandenborstel om verdere vermindering bot in tand te verminderen, maar toch.

Poets je tanden twee tot een paar keer per werkdag. De belangrijkste essentieel voor het voorkomen van botverlies bij tand is het verwerven ontdoen van plaque. Dit is waarom het zo belangrijk is om er zeker van dat je niet overslaan het borstelen van uw tanden op elk gewenst moment. Borstelen ze in de vroege ochtend, ‘s middags en’ s nachts is het ideale probleem dat je kunt doen. Ook blijven houden in gedachten dat u zult willen ongeveer drie minuten borstelen uw tand als een vervanging van een paar seconden te investeren om ervoor te zorgen dat u zich te ontdoen van de plaque.

Flos je tanden en gebruik mondwater elke dag. De grootste tijd om te flossen voor de meeste mensen is bij de finish van de dag, zodat alle levensmiddelen die is opgebouwd in het glazuur vooruit verandert het in plaque kan worden gehaald. Het gebruik van een antibacterieel mondwater ‘s nachts en in de vroege ochtend zal helpen voorkomen plaque vast-up.

stoppen met het nemen van levensmiddelen en consumeren van dranken die de tanden zal schaden. Eigenschappen die vrij hoog in zuren, zoals deze citrusvruchten en tomaten, moeten worden voorkomen of weinig gegeten. Frisdrank, jus d’orange en limonade kan allemaal schadelijk voor de tanden. Als u op weg naar deze dranken te consumeren, is het het beste om dit te doen door middel van een rietje te verminderen en aanzienlijk in contact met met het glazuur. Roken en pruimtabak beide verbeteren van uw kansen op het produceren van parodontale aandoening, die onderzoek heeft aangetoond konden worden samengevoegd tot botverlies in email.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.