Hoe u uit tot een algehele gezondheid Dekking Agent in Californië zijn

Voltooi twintig verschillende uren van goedgekeurde Californië verzekering plan klassen bij incident en gezondheid en twaalf uur over ethiek en de California Verzekeringen Code. Gebruik de Californische afdeling van verzekeringspolis leverancier op zoek naar software om een ​​programma onderneming te verkrijgen (zie referenties). Maak contact met de bedrijven voor systeem aspecten. Bewaar uw publicaties en studie onderdelen klaar voor uw test te krijgen. U zult ook uw certificering van klasse voltooiing nodig hebt van de verzekeringspolis studie cursus leverancier.

Zoek een Live-Scan fingerprinting site met checklist de California procureur-generaal van de leveranciers (zie referenties). Je moet slagen voor een criminele achtergrond controleren om uit te wenden tot een California welzijn verzekering plan agent. U kunt de rollende kosten in rekening gebracht door de betreffende persoon provider en betaling strategieën op de lijst te zien. Vanaf 2010 moet u de dop van een extra $ 19 FBI kosten en $ 32 DoJ kosten. Vul een & quotLive Scan Bijstand Vraag naar ‘voordat kans om uw vingerafdrukken afspraak. U kunt natuurlijk ook de & quotLive Scan Provider Vraag ‘om uw onderzoek en vingerafdrukken te verwerven met L-een Id Answers. Vanaf 2010, L-1 Id opties kosten $ sixty.ninety vijf voor vingerafdrukken, te betalen met credit rating card of een kijkje nemen op gemaakt om L-1 ESD.

Vul de online licentie software en shell voor de California verzekering examen en de licentie kosten. Je moet uit vork met een creditcard of pinpas indien toepassing van deze provider. Californië stemt in met het toepassen op het web. U nodig heeft om e-mail de afdeling Insurance dekking als u een papieren aanvraag wilt. U kunt eventueel te besteden door te onderzoeken of postwissel aan de afdeling California van Coverage als mailing in een toepassing. Vanaf 2010, zijn de kosten $ 128 voor de vergunningaanvraag en $ 37 voor het examen betaling. Gebruik de volgende deal met als je mailing in een software:

Division van verzekeringsdekking
Postwissel Box 1139
Sacramento, CA 95812-1139
916-322-3555
verzekering policy.ca.gov

Gebruik de & quotEducational Doelstellingen ‘voor ongevallen en welzijn makelaars en uw studie cursus onderzoeken componenten aan voor de test samen te stellen (zie werkwijzen). De educatieve doelen kunt u zich richten op de specifieke materies op de test. Gebruik uw componenten aan elk individu onderwerp bestuderen van de doelstellingen te analyseren.

Plan uw test. Vindt u een routebeschrijving krijgen voor het plannen van de afdeling van de verzekering bij het publiceren van uw aanvraag voor een vergunning. Gebruik het op het net scheduling software te programmeren uw dekking-test (zie bronnen). Neem uw test. U zal onmiddellijk weten of je pas of te kort. Plan een herkansing test bij de test midden als je succesvol bent. U kunt het examen recht opstaan ​​totdat u door de uitkering van het onderzoek lading elke keer.

Download uw Californië verzekering licentie op het web (zie bronnen). Californië niet voor een langere tijd daagt papieren rijbewijzen voor incident en gezondheid agenten.

Category: Gezond eten

Comments are closed.