Hoe u uw keuken voor Body gewichtsverlies stock

Things To Stock in uw keuken gebied voor gewichtsverlies

Op het moment dat u hebt vastgesteld dat het tijd is om te gaan op dieet, de voorbereidingen moeten worden gecreëerd in te kopen bloeiende te zijn. Het voedsel dat je eet zal de grote beslissende component in wat het eindresultaat te sluiten zal zijn. Het beste is om alle maaltijden die je echt niet mag eten en inventaris op evenwichtige voedingsmiddelen die zal hulp u om lichaamsgewicht te verminderen elimineren. Koken voor overgewicht daling geeft niet aan dat uw levensmiddelen flauw smakende en saai als wat veel mensen beschouwen zal zijn. Er zijn nogal wat lagere calorie keuzes om het levensmiddel we nemen op een dagelijkse basis. Zelfs uit eten kan veilig voor een dieet als je weet waar op te nemen, hoe sterk in en wat nemen om te proberen om te eten. Je moet behoorlijk bewust en intelligent in uw pond reductie initiatieven te zijn. Als je je geest make-up om uw maaltijden te bereiden van huis, hier zijn enkele soorten maaltijden te inventariseren in uw keuken voor gewichtsverlies.

Specerijen en kruiden

Deze kunnen in staat te stellen uw dieet programma een lekkere een single. De loutere waarheid dat u een dieet suggereert niet dat je levensmiddel moet smaak flauw. Specerijen, kruiden en specerijen zijn cruciaal koopwaar die je inventaris moet in uw keuken voor gewichtsverlies. Dus, maak je klaar je maaltijden om vet te laten vallen in type, verhogen kruiden, specerijen, kruiden en specerijen aan uw gerechten, direct na, je bent je niet straft. Maak alle vertrouwen in dat je winkel voor een assortiment van aroma’s.

Apple cider azijn, suiker zonder kosten barbecue saus, steak saus (slechts een die lager in calorie), suiker geheel gratis ketchup, hete saus, zoutloos tomatenpuree, zout-en tomatensaus, mosterd en verlaagd vetgehalte mayonaise.

Smaakversterkers en Zoetstoffen

Bij het dieet , is het best om suiker-volledig gratis zoetstoffen zoals Truvia of prachtig te nemen als u nodig heeft om een ​​beetje iets zoets hebben. Deze bestaan ​​uit ogenblik energie, zodat het verstrekken van u de stijl, zonder de invoering van ongewenste energie om je eten plan. Een eetlepel suiker kan volume zo sterk als vijfenvijftig energie. Voorstellen wat een kop zou doen. Alternatieve zoetstoffen zijn uiterste best voor gewichtsverlies en diabetische problemen, echter, de allerbeste kwestie te doen is om uit te proberen duidelijk van de invoering van elke te sturen voor zoetstof indien mogelijk. Dit komt vooral omdat, natuurlijke suiker packs calorieën en kunstmatige zoetstoffen bestaan ​​uit stoffen die je zou naar alle waarschijnlijkheid niet willen ophopen in je lichaam.

Als het gaat om het verdienen van uw espresso of thee een beetje veel meer smakelijk, bestaan ​​uit overtollig vet-zonder kosten of suikervrije creamers als 50 procent en vijftig procent, Kraft niet-zuivel creamer, verminderd ongewenst vet gecondenseerde melk of espresso-mate klein vetten geen suiker creamers. Deze smaak prachtige en bevatten minder ongewenst vet en suiker.

Zuivel

Dairy oplossingen zijn heel goed voor je. Ze bevatten een aanzienlijke hoeveelheid eiwit, natuurlijke vitaminen en mineralen zoals calcium. Wees er absoluut zeker van te kopen:

– verminderd lichaamsvet melk, magere melk, sojamelk of amandelmelk

– Verminderde vet roomkaas ontvouwen, geraspte Parmezaanse kaas, kwark

– Minimale extra margarine (niet veel meer dan 50 calorieën per eetlepel), een zeer laag vetgehalte boter

– Eieren of ei vervanger

– Whipped product (meestal veel minder dan acht energie per eetlepel), geen lichaamsvet bitter product en vet-helemaal gratis-suiker gratis ijs (het is negentig energie voor elk vijftig procent kop als je moet af en toe een zoete en romige traktatie).

Volledige Tarwe En Kleine Koolhydraten keuzes

Complexe koolhydraten dit soort als die mensen die in graan voedingsmiddelen een grote hoeveelheid calorieën kan oplopen tot je eten. Heb je heel voorzichtig, zelfs met volle graanproducten te zijn

Uw zoeken lijst voor koolhydraten moet bevatten:.

Als alternatief voor hogere zetmeel voedingsmiddelen dit soort als rijst en meel, kunt u minder calorieverbruik door het nemen van deze vullen alternatieve opties vrij. Goede opties zijn: zoete aardappelen, Ierse aardappelen, bananen, chayote, pompoen, rapen, bieten, radijs, wortelen, bloemkool en kool. Het grootste deel van de geschetste voedingsmiddelen bevatten waar onder 20 tot minder dan honderd calorieën per kop en worden moeiteloos gekookt en geserveerd met elke keuze uit vlees.

Clean Groenten en Fruit

Het is voortdurend een goede strategie om de inventaris van een breed scala van schone groenten en fruit te voegen aan uw maaltijden. Groenten en fruit toe te voegen smaak aan gerechten, maar extra belangrijker, ze zullen hulp die u echt het gevoel totaal, zonder het overmatig energie. Uitstekend eten plan greens en vruchten bestaan ​​uit:

 • Alle milieuvriendelijk, bladgroenten zoals boerenkool, sla, spinazie
 • Tomaten
 • kool, bloemkool, broccoli, spruitjes
 • Snijbonen
 • Beets, radijs, rapen
 • Paddenstoelen
 • Wortelen
 • Asperges
 • Bananas
 • sinaasappelen, grapefruits, citroenen
 • Watermeloen, Cantaloupe
 • Apples
 • abrikozen, perziken, pruimen
 • Avocado
 • Pumpkin
 • Een verscheidenheid aan bessen, frambozen
 • ananas, kiwi’s
 • Oliën en Butters

  Bestel een olijfolie voornamelijk gebaseerd calorie koken spray, ze zijn goed voor eiergerechten en saut bevestigd om niet een groot deel van de energie ontsnapping in uw voeding. Als je moet bakken afwas doen, vasthouden aan olijfolie. Olijfolie kan helpen bij de afbraak van vet in je hele lichaam. Er zijn zout-kosten-vrij en verminderd ongewenst vet boters beschikbaar. Als haalbare gaan voor een olijf olie afhankelijk margarine die bevatten 50 calorieën of aanzienlijk minder voor elke eetlepel.

  Dranken

  Water is belangrijk voor je leven en voor alle welvarende regime dieet dus Zorg ervoor dat u een superieure h2o filter krijgen zoals Pure h2o filter of Brita of verwerven water, zodat u altijd de verfrissend drankje bij de hand. Als je niet van de smaak van water door zelf de hele tijd, dan is investeren in de smaak additieven zoals Crystal Lite. Uw boodschappenlijstje voor drankjes moet omvatten:

 • H2o
 • Eco-vriendelijke thee
 • Espresso
 • Dieet ongelooflijk warme chocolademelk
 • Dieet regime Coke of andere
 • Low calorie, natuurlijke vruchtensappen
 • Mild bier of lage calorie wijnen en gedistilleerde dranken
 • koolzuurhoudende dranken zijn niet geschikt wanneer op een dieet regime, maar je kunt gaan voor het dieet programma frisdrank als je niet kan doen zonder een koolzuurhoudende drank. Drank is ook een waardeloze plan, maar gezien het feit dat een dieet regime grootste wordt gevolgd als het je niet zal beroven van een aantal van uw standaard genoegens, is het goed om vaak verwennen met kleine calorie alcoholische dranken. Maar nogmaals, het is vaak het beste om zich te onthouden van alcohol wanneer op een dieet plan als uw lichaam zal worden onder een beetje druk modificeren door zich aan het nieuwe dieet programma, toe op uw eigen eigendoms om te gaan met het filteren van alcohol uit je bloed stroom.

  Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat de inventaris in uw keuken voor vet daling. Vanwege het feit dat je nu een normale gedachte aan wat toe te voegen aan uw dieet kruidenier opnemen, kunt u wijzer conclusies trekken op aankopen. Probeer aanzienlijke suiker, zout grote, forse lichaam vet voedsel van uw keuken uit te roeien. Deze zullen verschrikkelijk tonen voor uw gewicht en de algehele gezondheid in de uitgestrekte run. Zodra u ervoor kiest om te beginnen uit een dieet regime, maken de garantie dat u zich houdt aan het allerbeste aanbevelingen als het om voedsel en de inname gewoonten zullen komen, zodat uw inspanningen zijn niet tevergeefs.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.