Hoe u uw tand Meer robuust en gezonder te maken

Soaked je tandenborstel met verbazingwekkende water en breng tandpasta die bestaat uit fluoride aan de haren. Fluoride versterkt tanden, waardoor ze extra sterk.

Poets je email voor een tot twee minuten per dag. Breng de tandenborstel weer terug en weer gedurende de toppen van de tanden, dan borstel de toppen en aan de zijkant. Spugen de tandpasta en speeksel.

Spoel uw mond met een mondspoeling die is opgebouwd uit fluoride. Poets je tanden twee keer per werkdag na voedingsmiddelen.

Eet calcium-rijke voedingsmiddelen zoals melk, kaas en yoghurt elke dag. Calcium versterkt email.

Plaats nieuwe fruit en groenten om uw dagelijkse menu voor een betere tandvlees algehele gezondheid. Deze voedingsmiddelen bevatten vitaminen A en C, vitale stoffen voor fantastische gom welzijn.

Drink een kopje of glas thee per werkdag. Thee is een uitstekende bron van normale fluoride. Blijf uit de buurt van het laden van uw thee met suiker, die het glazuur kan pijn doen.

Eet een portie tarwe in totaal ten minste op het moment van dag tot dag. Compleet tarwe heeft vitamine B en ijzer, ook cruciaal natuurlijke vitaminen voor een fantastische tandheelkundige wellness.

Category: Dieten

Comments are closed.