Hoe uit te leggen als een Yorkie Hond Eisen De melktandjes Genomen

Controleer uw Yorkie mond wekelijks voor zijn eerste 8 maanden van het dagelijks leven positief de tand effectief vormen te maken. Converse om de hond rustig als je zorgvuldig plaats een hand op haar snuit en trek de zijkanten van zijn mond, op zoek speciaal voor verdringing van de tanden. Kleintje emaille soort op ongeveer twee tot een paar maanden vorige, en al 28 baby tand moet echt in tegen de tijd dat uw hondje is zes maanden voorafgaande. Maak alle vertrouwen in de peuter tanden voldoende worden afgestemd, zodat de eeuwige tanden zal aankomen in rechte. Het betrekken van vier en 8 maanden, de tanden kind moet echt stoppen of te ontbinden, het verdienen manier voor uw Yorkie achtenveertig langdurige email.

Betaal bepaalde aandacht aan de snijtanden of hoger hond peuter glazuur deze zijn het meest geneigd om te worden ‘behouden.’ De lange termijn tand zal normaal te creëren voor de kleine honden.

Praat met uw dierenarts als u merkt of zelfs bewaard bladverliezende emaille vermoeden. Hij kan een X-ray van de mond van uw Yorkie kiezen om uw vermoedens te garanderen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.