Hoe uit te voeren een haalbaarheidsstudie Analyseer voor gezondheid en fitness Dienst

Onderzoek je focus op de huidige markt helemaal te beslissen of er een gat in providers uw bedrijf zou kunnen worden misbruikt of als er een moeten hebben voor de hulp die u wilt leveren. U moet ook de demografie van de inwoners, waar door de ondersteuning van de gezondheid moet worden gebracht, waarbij de leeftijd, inkomen team en sociale klasse van de te onderhouden omvatten analyseren.

voorbereiden en voeren een haalbaarheidsstudie te analyseren. Een haalbaarheid omvat twee belangrijke gebieden: informatie verzamelen en onderzoek. Vernemen welke feiten moet echt worden verzameld. Voor een gezondheids-en fitness-bedrijf is bestaat uit de gemeenschap belasting informatie, businesss wetten, de prijs van het huren / het maken van de wellness-steunpunt bovendien arbeid en stof uitgaven. De herziening kan ook voorspellen waarschijnlijk client instroom en geld geproduceerd. In de sectie evaluatie, de studie heeft als doel om het gevoel van de verzamelde gegevens maken, geprojecteerde inkomsten naar verwachting kosten vergelijken.

publiceren een samenvatting. Over het algemeen de eerste webpagina van een haalbaarheidsstudie te analyseren, een samenvatting zou moeten bestaan ​​uit een basis horloge van wat het werk over gaat, zo goed als de service haalbaar bedreigingen, wedstrijden, sterke en zwakke punten. Het beschrijft ook kort de noodzakelijke behoefte aan het uitvoeren van de taak, alsmede een monetaire projecties.

Maak een beschrijving van het wellness-dienst te ontwikkelen. Toelichting op de plannen en doelstellingen van de baan, deze pagina aspecten vitale aspecten van het project zo duidelijk goed te doen en de reacties wat twijfels en vragen die zich kunnen voordoen met betrekking tot de aangeboden diensten.

Voer een klein bedrijf risicobeoordeling. De risico evaluatie dient te allen haalbaar binnen mislukkingen kijken, dit soort als interieur controle, stafleden onderwijs en rechtszaak kosten, samen met de eeuwige bedreigingen voor de organisatie, zoals haalbare tegenstanders en eventuele afwijkingen aan de lokale / nationale richtlijnen of de over-all zakelijke enterprise-omgeving.

Definieer de werkomstandigheden van de dienst. Dit betekent meestal bepalen de hoeveelheid geld nodig om te beginnen het bedrijf verwachte infrastructuur, klinische hulpmiddelen, auto, menselijke methoden, scholing, administratie enzovoort. Dit is een kritieke sectie van een haalbaarheidsstudie, omdat het componenten die de taak in te schakelen om de klus te klaren zal betrekken. Understatement de unieke eisen van het project kan eindigen in haalbare mislukking.

Schat de verwachte fiscale aangiften en de tijd benaderd voor de diensten om de uitgaven terug te betalen. Dit moet echt onder meer een onderzoek van de kosten van de behandelingen die in tegenstelling tot de belangrijkste rivalen, plus meest effectieve en slechtste scenario eventualiteiten en de meest waarschijnlijke uitkomst. Vergeet niet dat de fiscale opbrengsten kunnen zijn onvoorspelbaar en moeilijk een raming betreffende de tijd die nodig is voor een terugkeer van de financiële investering moet ook worden gebundeld.

Attract een conclusie uit uw bevindingen. Produceer uw tips met betrekking tot de voorgestelde algemene bijstand gezondheid. Om deze onderneming worden toegelaten, is het essentieel om alles is gedocumenteerd samenvatten en ingegaan op de voordelen, zo effectief kansgebieden, dat de onderneming goed kan uitvoeren.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.