Hoe uw Emaille Met Sonicare Borstel

Knijp een halve centimeter tandpasta op de Sonicare borstels en snel wrijf de borstel om al uw email. Dit garandeert dat elke centimeter van uw mond is opgenomen door tandpasta vlak voordat u aan de slag de sonische pulsaties. Het kan worden ingewikkeld om tandpasta te verspreiden het moment dat je zet de Sonicare naar de stand aan.

Duw de bolvormige knop op de deal met van de tandenborstel om de sonische trillingen beginnen. Doe dit alleen als de tandenborstel in je mond. Dit zal tandpasta en drinkwater splatter stoppen. Wees er zeker rekening het eenvoudig op om mee te beginnen. Als je tandenborstel niet optreedt uitgerust met methode een beginner, alleen gebruik je Sonicare gedurende 1 minuut in een tijd de allereerste drie keer. Uw mond zal beetje bij beetje verandering in de intense vibraties.

Start in een persoon hoek van je mond en langzaam en geleidelijk aan werk je weg rondom al uw tand. Schuif de borstel in een cirkelvormige beweging boven je tandvlees en tand. Zorg ervoor dat uw aanraking de fronten en achterkant van je tanden. De variant met een Sonicare en een typisch tandenborstel, dat gezegd hebbende, is dat je niet hoeft te hebben om schrobben met een Sonicare – u alleen de borstel waar te gaan. De sonische trillingen doen het werk voor u.

Ga poetsen tot de tandenborstel snel stopt met het sonische pulsaties. De meeste versies zal spoedig eindigen na twee minuten, maar sommige gaan voor twee 1/two minuten. Als u nog niet voltooid uw totale mond, druk op de knop helemaal opnieuw en eindigen. Het moment dat je bereikt, drukt u op de bolvormige knop zodra extra.

Spot je Sonicare tandenborstel op het opladen stichting. Deze basis moet worden aangesloten op alle situaties naast uw gootsteen. Op deze manier is het eenvoudig om gewoon je tandenborstel in de stichting snel na je elke dag poetsen. Als u zich aan deze fase, zal u onder geen beding worden gevangen met een ongeladen Sonicare.

Category: Gezond eten

Comments are closed.