Hoe uw Tooth Whitening

Poets en flos regelmatig te verminderen of te stoppen vlekken.

Poging whitening tandpasta. Terwijl de voet op de markt gebracht, deze slechts gedeeltelijk tanden witter en echt niet in een volledige oplossing. Zorg ervoor dat de tandpasta heeft de American Dental affiliatie (ADA) zegel van goedkeuring en het is klinisch bewezen om tanden witter te goed. Zeer paar whitening tandpasta zijn gegaan door enige vorm van klinisch onderzoek, en soorten die zijn veel te agressief kunnen tanden beschadigen of waardoor ze zeer kwetsbaar.

Get typische tandheelkundige reinigingen, die duidelijk afstand talrijke etenswaren en tabak vlekken. Geen enkele hoeveelheid geld van de reiniging zal zich te ontdoen van de grote vlekken achtergelaten door tetracycline of systemische aandoening vooral omdat deze pigmenten liggen binnenkant van de tand moet u extra intense stappen in tegenstelling tot deze overwegen.

Denk na over de twee keuzes, in het bedrijfsleven en bij-woning behandeling plannen, voor het bleken van uw tanden. Een tandarts presteert in-office oplossingen door het bekleden van de tanden met een bleekmiddel, daarna werken met periodieke lichtflitsen-gewicht naar de alternatieve activeren. Remedies laatste dertig tot 60 minuten, en de finish behandeling vergt vaak verschillende afspraken. In ten-huishoudelijke therapieën, patiënten dragen een gebitsbeschermer uitgerust met bleekgel 2 enkele uren per werkdag gedurende twee weken, afhankelijk van de ernst van de vlekken.

p Geloof over het krijgen van veneers, die op maat zijn gemaakt gebouwd schelpen gebonden aan de tand met harsen. Deze behandeling gewoonlijk vraagt ​​om uitroeiing van een kleine hoeveelheid tand kader en is de meest ingrijpende, zo goed als de duurste, remedie verschillen.

Category: Dieten

Comments are closed.