Hoe Veel Tanden Heeft een Dolphin Have?

Dolfijnen hebben meestal rond de 250 emaille. Deze hoeveelheid kan aanpassen voor elk dolfijnen, maar normaal is geïdentificeerd ongeveer 250 zijn. Aangezien dolfijnen ontwikkelen meer volwassen, zullen ze nieuwe lagen te verhogen boven hun tanden om ze robuust te houden.

Dolfijnen aspect prominent conische emaille. Verfrissende h2o rivier dolfijnen zijn een klein echter anders, want, net als mensen, hebben de onderzoekers zich dat ze aspect terug molaire glazuur zo effectief als de conische tand.

Het glazuur op een dolfijn zijn bekleed allemaal naast de dolfijn enorme kaak. De tand alle element een kleiner gat in het midden van hen en zijn gelijkmatig verdeeld over de mond. Om de reden dat ze conisch emaille, dat zij scherpe strategieën voor het vastleggen prooi. De tanden zijn meestal wit, met enkele gele kleurstof in zeker dolfijnen.

scherp en sterk als de dolfijn zijn, dolfijnen in principe niets kauwen met hun tanden. Ze slikken kwesties in brokken of volledig met behulp van een grote tong.
De kavels van emaille in de mond van een dolfijn worden gebruikt door wetenschappers om te bepalen hoe verouderd een dolfijn is. Een dolfijn met een aantal lagen op een tand aanzienlijk ouder dan dolfijnen met slechts een aantal lagen op de tanden.

Dolfijnen gebruiken hun tanden te scheuren prooi. Sommige van hun prooi bevat inktvis, vis en andere zeedieren. De dolfijn zal slagen en verscheuren hun voedsel, en klap hun hoofd terug in een korte beweging, zodat ze het vol kunnen slikken.
Dolphin emaille zijn zo goed vond op de Salomonseilanden dat de bevolking gebruik dolfijn tanden als dollars. Mensen vandaag de handel producten en zelfs bruiden voor dolfijn tanden.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.