Hoe verbeteringen aan te brengen aan een Cats Dental Welzijn

Bestel een tandheelkundige behandeling h2o additief voor uw kat inname drinkwater. Deze producten zijn ontwikkeld om te helpen oplossen plaque en de groei van bacteriën in de mond katten ‘te ontmoedigen. De meeste zijn geurloos en smaakloos en uw kat moet niet realiseren dat er zo ongeveer alles onderscheidend in de H2O, maar als hij / zij lijkt de eerste oplossing die u aanschaft hekel, proberen een extra. Sommige van dit soort producten zijn die er van dierenartsen, maar u kunt waarschijnlijk een persoon lokaliseren meer economisch uit de onder genoemde middelen ‘Methods.’ Als je veel katten en gebruik maken van een gemeenschappelijke kom, dan moet je moet regelen de hoeveelheid zich te houden aan de aanbevelingen bedrijf.

Als u alleen ingeblikt voedsel voeden, overwegen om uw kat purrsuade een superieure topkwaliteit droog voedsel eten. Een laatste onderzoek ligt dat katten gevoed droge voedingsmiddelen (in tegenstelling tot ingeblikt voedsel items) ervaren aanzienlijk stadia van tandheelkundige deposito’s en parodontale ziekte te verminderen. Als je een mix van ingeblikte en droog, of diervoeders als uw kat eerder is het bezit van een aantal tandheelkundige problemen, kunt u misschien wilt veranderen naar een tandheelkundige behandeling systeem. Hills, Royal Canin, en Friskies maken allemaal droge levensmiddelen die voor dit doel, en de meeste grote huisdier retailers dragen ze. Andere, receptplichtige tandheelkundige formulering nodig om daar te zijn bij uw dierenarts.

Ontdek een gebitsreiniging plan dat is gezellig voor u en uw kat en houden met it.Even al is de selectie een manier om uw kat tandheelkundige welzijn te verbeteren is om haar tanden te poetsen, zijn er andere reiniging procedures die kunnen worden behulpzaam. Hoewel niet zo voordelig als poetsen, ze zijn zeker beter dan geen zuivering helemaal. (En vooral omdat ze veel zachter dan poetsen, kunt u vinden dat je in staat om tand van uw kat veel meer meestal te reinigen zijn.) Katten die geen tandenborstel zal tolereren vaak zal instemmen met een reiniging met een tandheelkundige veeg, stootkussen , of spons. Als de mond van uw kat is zeer delicaat, of als het nu had haar email gereinigd door een dierenarts, kunt u een schoonmaak spoelen of gel te testen. Een flink aantal van dit soort reinigings goederen zijn bereikbaar vanaf de aan de halte van dit rapport genoemde middelen. Terwijl de meeste dierenartsen stellen dag-tot-dag reiniging als u volgende technieken een en 2, kunt u misschien in staat zijn om door te krijgen met poetsen of het reinigen van twee of 3 keer per week. Welke methode je ook gebruikt, het is het meest effectief om het te doen in de zeer dezelfde plek elke individuele tijd, en om uw kat te belonen met een onderscheidend traktatie vóór en net na de reiniging.

Kies traktaties voorzichtig! Halfvochtig traktaties zijn een slecht idee voor katten met gebitsproblemen. Moet je veranderen in een lastige, knapperige adres, idealiter een bijzonder dat een schurend structuur ter ondersteuning nemen tandsteen heeft. Tal van unieke merken zijn direct beschikbaar en uw dierenarts kan misschien een aantal recept-onderdelen kauwt dat veel krachtiger is dan traktaties gevonden in boodschappen of dierenwinkels zijn.

Kijk naar een voedingssupplement dieet die mogelijk kunnen helpen voedzaam tand en tandvlees te stimuleren. Deze zijn enigszins nieuw, dus ik kan niet individueel getuigen van hoe efficiënt ze zijn, maar ze zullen ongetwijfeld niet uw kat elke pijn. Zie ‘Methoden’ voor de steun hen ontdekken.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.