Hoe verzorg ik van mee-eters, puistjes en acne breakouts Door gebruik te maken van Pure Home made Cures

Zits is een gemeenschappelijke huid disfunctie van de talgklieren die uitzicht gekwalificeerd om aangesloten poriën en uitbraken van knobbeltjes genoemd puistjes. Ze kunnen overal kijken op de ontmoeting, nek, bovenlichaam, schouders, bovenarmen en zelfs op de rug en op de billen. Aangezien dit ernstige skinproblem kunnen ontstaan ​​voor iedereen ongeacht leeftijd, acne vaak gevolgen tieners in de loop van de fasen van de puberteit, maar ook volwassenen in hun midden twintig en eind jaren veertig. Hoewel het niet zo een heel erg serieuze belangrijkste kwaal huid kunnen worden beschouwd, is het requiresimmediate echter attentionalong withproper zorg andmedication als het mooi upsettingespecially kan zijn als ze worden weergegeven leesbaar op het confronteren of in sommige plaatsen waar door het kan echt storend. Indien nog onbehandeld, kan het later rechtstreeks naar een schadelijker skindisorder en kan heel goed leiden tot grote littekens op de huid.

Om mee-eters, puistjes en acne te behandelen met behulp van zuivere middelen, proberen na een van deze eenvoudig en makkelijk handgemaakte kuren beneden:

Knoflook , een erkende succesvol te ontdoen van voor puistje en acne problemen elk intern en extern als een biologisch geneesmiddel kan worden gebruikt. Intern, kunt u drie zaden van rauwe knoflook per dag te eten voor een periode van dertig dagen. Knoflook is opgebouwd uit allicine een natuurlijk antibioticum dat zal helpen zuiveren en reinigen de bloedbaan dus behouden zits weg en stopt deze verspreiden. Om kristal de huid van vlekken, puistjes, whiteheads en mee-eters verwijderen, eigenlijk wrijf een gepelde knoflook op de getroffen locaties een aantal perioden per dag. U kunt ook overwegen om een ​​combinatie van 1/2 theelepel knoflook sap om een ​​eetlepel yoghurt op je confronteren het moment of twee keer per dayleaving het voor een paar minuten voorbij uiteindelijk afspoelen met warmte of koude drinkwater. De op de huid, samen met de knoflook yoghurt zal uiteraard de poriën en de huid hydrateren zonder bouwen vettig.

Komkommers is een van de de heel geprefereerde puur natuurlijke huidverzorging therapieën. Gesneden verfrissende komkommers worden vaak gebruikt rond de ogen of ergens op het gezicht. U kunt ook komkommers raspen en vouw het allemaal rond je confronteren, die de nek laat het voor ongeveer vijftig procent een uur voor het spoelen bevatten. Door gebruik te maken van deze dag zal helpen voorkomen puistjes en mee-eters uit opnieuw tonen. U kunt ook nieuwe komkommers als een organische tonic voor uw ervaring door ze op een blender.

Nadat u een dunne regelmaat te krijgen, kunt u het gebruiken als een normale toner of gezichtsbehandeling wash.This kunnen veilig beapplied forall huid soorten.

Sinaasappelschillen kan helpen reinigen de invloed gebieden van poriën en de huid als het is normaal licht zuur. Verergerd sinaasappelschillen besprenkeld met enkele druppels water zodat het vochtig kan worden aangebracht op de aangedane plekken van de huid. Dit helpt om de huid beïnvloed areasof overtollige talg te reinigen. Een andere manier van omgaan met acne met sinaasappelschillen is te slijpen ze gelijkmatig totdat het wordt grof poeder andmix het perfect met een kleine hoeveelheid gram bloem en wortelsap. Zoals eerder lange asits consistentie wordt stickyand pasta-achtige, direct gebruik maken van de mengsel over de invloed locaties en laat het er voor 5-tien minuten voor het spoelen. Als de zits beïnvloed plek lijkt te BeAnywhere op het gezicht, kunt u ook gebruik maken van de combinatie om therapeutische massage je gezicht gebied te beginnen met vooraf ten slotte laat het voor een aantal minuten en last but not least spoelen itoff met lauw h2o.

Citroenen zijn vitamine C overvloedig vruchten die op natuurlijke wijze zuur en kan worden gebruikt als ongelooflijk effectief zelfgemaakte methode voor de behandeling van acne. Het citroenzuur in citroensap maakt strijd bacteriën veel op alcoholische dranken die typisch gebruik gemaakt van in het verdienen van reinigers, maar het is meer natuurlijk en niet schadelijk voor de huid. Door verdunning van een paar eetlepels citroensap met equivalente hoeveelheden nieuwe muntblaadjes sap en toe te passen op puistjes beïnvloed gebieden, zal het in staat gekapt ontsteking. Dit kan ook worden gebruikt om te gaan met puistjes en mee-eters en kan zelfs gebruikt worden als een huishouden behandeling voor personen die ongelooflijk gevoelig variëteiten van de poriën en de huid.

Abrikozen kan handig bevery voor het versterken van de poriën en de huid en voor het verwijderen van vlekken en mee-eters. Om een ​​geripte abrikoos masker maken, beginnen door het elimineren van het zaad. Prak ze keurig met een vork en leg ze niet op een blender tot een kleverige abrikoos pasta te maken. Applya royale amountof de pasta al meer dan het gezicht en ga weg voor ongeveer vijftig procent een uur. Volledig Spoel gezicht met lauw drinkwater.

Het belangrijkste test om u te verminderen van stress een geïdentificeerde een belangrijke oorzaak van acne. U moet ook testen om te proberen om een ​​normaal goed uitgebalanceerd dieet te eten, drinken veel h2o, en hebben een goede deal van superieure nachten snooze. Het hebben van voedingsmiddelen die welvarend in natuurlijke vitaminen en mineralen in het bijzonder goed voor de huid, zoals natuurlijke vitaminen A, C en niacine-rijke voedingsmiddelen kan wonderen doen voor de behandeling van mee-eters, pukkels, puistjes en andere onbelangrijke huid uitdagingen zijn. Meer nog, deze vitaminen als significant genomen kan misschien evenprevent huid problemsfrom re-occuring.

Voedingsmiddelen die zijn welvarend bronnen van niacine dingen zoals boerenkool, spinazie, broccoli, asperges en champignons bij een aantal zeer goede bronnen van vitamine Een rijke voedingsmiddelen bevatten selderij, wortelen, meloen, zoete aardappelen, en de lever. U kunt ook maaltijden die welvarend zijn in zink in uw dag-tot-dag dieet programma op te nemen van dit soort als tarwekiemen, pijnboompitten, cashewnoten en pecannoten – allen zijn grote bronnen van dit mineraal

.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.