Hoe verzorg of Agony uit Delicate Enamel

Wat zijn gevoelige Enamel?

Tal van mannen en vrouwen worden getroffen door lijden aan gevoelige tanden al is het veel meer populair onder de leeftijd van 40 en twintig het kan invloed hebben mensen van alle leeftijden. Een tand is gemaakt van aangeduid als dentine uiterst delicate weefsel dat bestaat uit een groot aantal zeer kleine buizen, voor de veiligheid van de dentine is bekleed met emaille dat is wat je over het algemeen ziet van uw tand. Wanneer het glazuur wordt ook slank en onthult de dentine onder je zeer waarschijnlijk om te komen tot acute pijnscheuten van ongemak te voelen, speciaal wanneer u probeert te eten of te drinken of ander ding koud of erg warm. Vaak kun je lijden zelfs in de koude lucht in de loop van de winter ervaren. Zoete en zure maaltijden en frisdrank of andere gezoete dranken kan ook leed veroorzaken. Het kan eventueel fascinerend om te weten dat dentine is geel en om die reden als het glazuur krijgt ook dun zijn je tanden zal ontwikkelen tot geler.

Triggers van Delicate Tooth

Sommige zijn rechten voorbehouden door Pink Sorbet van fotografie

Ironisch genoeg een van de belangrijkste triggers van delicate glazuur is het borstelen van uw email, in werkelijkheid poetsen te hard kan het glazuur beschadigen en waardoor gevoelige emaille. Door gebruik te maken van zeer schurende tandpasta is ook riskant, bijvoorbeeld tandpasta die verklaren om uw email of enige andere tanden bleken witter en tanden bleken behandeling methode kan je glazuur vooral schadelijk wanneer eerder veel te mager. Zoals we hebben gezien voordat tanden geel, omdat van een dunner glazuur kan worden (het geel van de dentine eronder komt bij wijze van) en het gebruik van alle materiaal om ze witter zal alleen uw gevoelige tanden erger.

Een extra motief is inname van vrij zoet en zuur voedingsmiddel dat kan oplossen het glazuur die tanden, zelfs zure reflux of brandend maagzuur in het bijzonder ‘s avonds kan leiden tot delicate glazuur. De derde belangrijke oorzaak is tandvleesontsteking en terugtrekkend tandvlees dat de bodem aspect van de tand te verlaten, de een persoon de grens met het tandvlees bloot en delicate aan koude en aanraking. Slijpen uw email op de avond kan ook uw tanden glazuur beschadigen.

Procedure voor Gevoelige tanden

Poets je tanden op een regelmatige basis, maar voorzichtig, een zoektocht naar je tandenborstel als de borstelharen gebogen in unieke richtingen kans groot dat u borstelen veel te lastig.

Gebruik een delicaat medium tandenborstel en veranderen het consequent (elke drie maanden of zo). Lager meteen op alle zure en zoete gerechten, als je eet wat, borstel zachtjes uw email voordat lang net na.

Gebruik een zachte tandpasta, weg te houden van schurende en echt op smaak tandpasta. Tandpasta voor gevoelige glazuur kan het werk doen door het sluiten van de zeer kleine buisjes gevonden in het dentine, zal het minimaal een maand van de dag gebruik te nemen vlak voordat ze enig resultaat.

Ga en zie uw tandarts die misschien wel tot een beslissing komen om je glazuur te beschermen met een bonding gel. Als de voornaamste oorzaak van uw gevoelige tanden is slijpen uw email nachts, gom ziekte of zure reflux u zal te maken hebben met het tot stand brengen om de problemn van gevoelige tanden in de voor een langere tijd expressie.

pakken

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.