Hoe volledig te ontdoen van acne littekens De natuurlijke manier

Therapeutische massage de littekens. Maken gebruik van ronde bewegingen en voortdurende spanning om therapeutische massage de littekens voor twee tot 3 minuten. Doe dit ten minste drie exemplaren per dag. Massage stimuleert de circulatie, zodat vitaminen en mineralen om de verzwakte huid kunt krijgen. Het kan ook helpen om te kraken littekenweefsel, die dienen om het litteken om veel sneller verdwijnen.

Wrijf vitamine E op de littekens. Gebruik een pin om een ​​vitamine E capsule doorboren en knijp de inhoud op je puistjes littekens. Vitamine E is noodzakelijk om de poriën en de gezondheid van de huid en fitness. Het toepassen van het lokaal zal uw littekens helpen om sneller te herstellen.

Neem in een gezond dieet regime, welvarend in vitamines en antioxidanten. Poging om vers voedsel als een partij als haalbaar eten deze als fruit, groenten en volle granen. Juiste voeding is van vitaal belang om de poriën en de gezondheid van de huid.

Consumeer op zijn minst vierenzestig gram H2O elke dag. Hydratatie van de huid begint vanaf het binnen. Waterverbruik verhoogt de circulatie, dus het stimuleren van de therapeutische methode. Het kan ook de huid soepel en beter inspelen op genezing te maken.

Gebruik etherische oliën op je puistjes littekens. Noodzakelijke kamille en lavendel oliën bestaan ​​uit helende huizen die kunnen helpen om op natuurlijke wijze je puistjes littekens te elimineren. Implementeer een handvol druppels aan de littekens, wrijven in de huid. Na enkele maanden, moet u verbeteringen in uw littekens.

Exfolieer. Typische afschilfering zal poriën en de huid celvernieuwing te motiveren. Omdat nieuwe huidcellen wordt vervangen van uw verzwakte huidcellen veel sneller, zal uw zits littekens zijn minder duidelijk. Gebruik een gezichtsbehandeling of totale body scrub om je gehavende huid twee keer per week scrubben.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.