Hoe weg te nemen puistjes littekens Met Chemische peeling

Niemand vindt het leuk om littekens op hun deal met, het minst van alle acne littekens. Maar zits littekens kunnen worden verminderd of uitgeroeid werken met chemische peelings.

acne laesies zijn zeer vaak voor en bestaan ​​uit mee-eters, whiteheads, puistjes, en knobbeltjes. Verminderen van de verschijning van puistjes littekens kunnen in een flink aantal methoden, op basis van de hoeveelheid geld van de tijd en energie die u wilt plaatsen in.

De meest praktische manier om te gaan worden bereikt over het nemen van afstand zits littekens is om de informatie en feiten die u nodig heeft om een ​​geïnformeerd besluit te verzamelen. Programmeer een afspraak met uw arts en de zaak te onderzoeken, vragen alle vragen die je zou kunnen hebben. ideaal, je moet een afspraak maken met een huid arts of cosmetische chirurg te hebben. Je moet bereid zijn om een ​​betere keuze uitzoeken wat uw mogelijkheden zijn zijn.

Een van de keuzes die je hebt acne littekens weg te nemen is om een ​​chemische peeling dragen. Chemische peelings worden gebruikt om uw huid te revitaliseren door zich te concentreren op onbelangrijke poriën en de huid onregelmatigheden zich in de oppervlakkige lagen van de huid.

Wat is een chemische peeling?

Chemische peelings, bedoeld werken op het hoogste niveau van de huid, worden direct gebruikt om hun gezicht huid. Chemische peelings zijn gewoonlijk gebouwd met fenol, hydroxyzuur of trichloorazijnzuur. Hun samenstelling helpt maakt ze uitermate bijtende, wat aangeeft ze geven een scherpe, bijtende gevoel aan de huid.

De mate van chemische peelings

Een paar basisbedragen van chemische peelings zijn direct beschikbaar : delicaat, medium, en diep. De keuze is afhankelijk van de ernst van de acne littekens. Een delicate chemische peeling bestaat uit hydroxy zuur, medium peelings bestaan ​​van trichloorazijnzuur, en diepe chemische peelings bestaan ​​uit fenol zuur.

Hoe chemische peelings werken

Chemische peelings in feite passen de samenstelling van de huid, het verwijderen van de buitenste niveaus. Het alter is in wezen een vorm van oppervlakkige weefsel wijziging in slechts bepaalde grenzen. Een diepere chemische peeling kan aa veel voltooien completer revitalisering, het revitaliseren van collageen en elastine in de diepere lagen van de huid in te kopen om het uiterlijk van diepere rimpels verminderen.

De actuele resolutie van de chemische peeling wordt gebruikt en gehaald. In werkelijkheid, is geen peeling van de huid doorlopen. Een gecontroleerde chemische brandwonden off van de poriën en de huid plaatsvindt. Chemische peelings kunnen worden toegepast op de volledige deal met of om een ​​kleine ruimte van de ervaring van dit soort als de hogere ligging direct eerder vermeld de lippen.

De chemische peeling krijgt ontdoen van je uiterlijke niveaus van de huid samen met enkele acne littekens. Dit laat de nieuwere huid onder de buitenste lagen naar voren en weergegeven op het oppervlak. Naast verzachtende de indicatoren van acne, kan chemische peelings worden gebruikt om de fysieke verschijning of onregelmatigheden van de huid als gevolg van lever plaatsen, sproeten, fantastische lijnen, zonne-beschadigde plaatsen, mee-eters, substantiële poriën, kleine littekens en hyperpigmentatie verminderen .

Aanvullende berichten over acne

Eenvoudige ideeën over hoe Avert acne

5 Primaire resultaten in van acne breakouts en puistjes

How to Get Rid van zits en breakouts

Wat Puistjes op onderscheidende elementen van uw Confronteren en menselijk lichaam aangeven, en hoe ze kwijt te raken

Category: Dieten

Comments are closed.