Hoe weg te nemen Stains Van Tanden

Poets je tanden gekleurd met verse nieuwe aardbei plakken. Aardbeien hebben een enzym geïdentificeerd als appelzuur dat is ontdekt in een hoge-hoge kwaliteit professionele whitening tandpasta. Mash 3 aardbeien om uw pasta te maken en borstel voorzichtig uw email met de pasta voor twee minuten zowat elke dag, bij voorkeur na het nemen inch Verhoog veel meer aardbeien als je een dikkere pasta.

Schil een sinaasappel en zorgvuldig wrijf de binnenkant van de schil op yourteeth voor ongeveer twee minuten. Sinaasappelschillen bestaan ​​uit een normale zuur genaamd limonene die normaal bleekt tanden. Goed spoelen met H2O. Doe dit 2 keer elke dag.

Gebruik bakpoeder en citroensap pasta om uw gekleurd glazuur. De reiniging huizen van zuiveringszout samen met de zuurgraad van citroensap kan je tanden witter te maken door de bliksem de verkleuringen tegen vlekken. Blend een persoon eetlepel verfrissende citroensap met 4 eetlepels zuiveringszout tot aan een pasta is gevormd. Poets je tanden met deze pasta gedurende vijf minuten na een dag.

Eet knapperige groenten en fruit elke afzonderlijke dag. Je speeksel brengt samen met de organische vezels in dit soort levensmiddel hulp spoelen deeltjes van voedsel en-vlekken veroorzakende micro-organismen, terwijl het neutraliseren van de zuren die leiden tot tandbederf. Deze soorten groenten en fruit bestaat uit appels, selderij, wortelen en snaps.

Swish appel cider azijn in je mond. De aanzienlijke zuurgraad van appelazijn lost vlekken en verkleuringen van de tand. Plaats 5 eetl. water tot vijf el. appelazijn. Swish voor ongeveer dertig seconden, spugen en spoel grondig met schoon drinkwater. Doe dit elke dag, in het bijzonder voor het slapen gaan.

Category: Dieten

Comments are closed.