Hoe werkt Baking Soda Doe de baan als Enamel Whitener?

Baking soda is een bedoeld als natriumbicarbonaat chemisch zout. Aangeboden als zuiveringszout voor commercieel gebruik, deze verbinding exploiteert deze beide als rijsmiddel voor het bakken en voor de alkalische huizen die helpen gespleten vlekken en neutraliseren zuren.

De ideale gebruik van zuiveringszout met betrekking tot uw glazuur is zijn alkalisch huizen. Als tanden leeftijd en worden blootgesteld aan ons dagelijks met en andere gedragingen dit soort als roken of drinken van wijn, krijgen vlekken begonnen zich insluiten diep in het glazuur. Zuiveringszout functies op te nemen met de vlek, splitsen de koolstof bindingen en bij de uitvoering dus, breekt de vlekken weg van het glazuur en kan helpen om ze witter te maken.

Zoals in elke tand whitening methoden, het is echt van cruciaal belang om gewoon elke individuele voorzorgsmaatregel noodzakelijk positief dat je u of uw tanden niet beschadigd te zijn. Zuiveringszout, als ook in het algemeen gebruikt, eigenlijk kan corroderen het glazuur op je tanden. Aangezien dit soort, is het belangrijk dat u alleen gebruik maken van zuiveringszout op je tanden twee tot 4 keer per maand. Meng een klein beetje zuiveringszout met meer dan genoeg h2o om een ​​pasta te genereren. Met behulp van een fijne tandenborstel, de vacht van uw tanden met de baking soda pasta, laat het zitten voor een handvol minuten en spoel volledig reinigen met H2O.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.